Belözoğlu: "Küçük dilimi yuttum"

24.12.2019 - 07:44 | Son Güncellenme: 24.12.2019 - 07:49

Belözoğlu: "Küçük dilimi yuttum"

Ersun Yanal'la sorun yaşadığına yönelik iddialara tepki gösteren Emre Belözoğlu, "Sözün bittiği yer. Duydum, küçük dilimi yuttum. Böyle bir şey nasıl olabilir? Hocamla birlikte arkadaşlarımızı motive etmek için konuştuk" dedi.

Fanatik'e konuşan Emre Belözoğlu, Beşiktaş galibiyeti ve Ersun Yanal'la sorun yaşadığına yönelik iddialarla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Ozan Tufan'ı ayrıca kutluyorum. Çünkü sahada basmadık yer bırakmadı. Arkadaşlarını ateşlerken, attığı golle de maçı koparan isim oldu. Bu yıl müthiş bir özveri sergiliyor. Ancak Beşiktaş galibiyeti bir kişiye mal edilmez, tüm takımımın başarısı. Başta taraftar olmak üzere, yönetim, teknik ekip, futbolcular ve tüm camia kenetlendi. Fenerbahçe’nin şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu ispatladı.”

"Sıra Rizespor maçında"

“Önümüzde kazanılmayı bekleyen bir Rize deplasmanı var. Bu karşılaşmada artık deplasman kabusuna son vermek istiyoruz. Eğer iddiamızı sürdürmek istiyorsak, bundan sonra dış sahada da kazanmak zorundayız”

Ersun Yanal iddiaları

"Sözün bittiği yer. Duydum, küçük dilimi yuttum. Böyle bir şey nasıl olabilir? Hocamla birlikte arkadaşlarımızı motive etmek için konuştuk. Yetmedi, devre arasında konuştuk. Maç sonrası hocam geldi, ‘Birlikte basın toplantısına çıkalım. Hakkımızda haberler var’ dedi. Bunları yayanlar ispat etmek zorundadır. Çok üzgünüm. Bir yandan nasıl şampiyon oluruzu planlarken, bir de bu iftiralarla uğraşıyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler