Belözoğlu sahaya indi, ilk toplantıyı gerçekleştirdi

26.03.2021 - 17:49 | Son Güncellenme: 26.03.2021 - 19:11

Son dakika spor haberleri... Erol Bulut'un ardından Fenerbahçe'nin başında geçen Emre Belözoğlu, takımın başındaki ilk antrenmanına çıktı. Sarı - lacivertliler Süper Lig'in 32. haftasında oynayacakları Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Belözoğlu sahaya indi, ilk toplantıyı gerçekleştirdi

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Erol Bulut ile yolların ayrılmasının ardından sezon sonuna kadar takımın başına geçen Emre Belözoğlu yönetimindeki ilk antrenmanına çıktı.

Tecrübeli futbol adamı Samandıra Can Bartu Tesislerindeki antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı gerçekleştirdi. İdmana milli takımlarda bulunan oyuncuların yanı sıra koronavirüse yakalanan futbolcular ile sakatlıkları bulunan Mesut Özil ve Diego Perotti katılmadı.

 

"Sizin içinizden birisiyim"

Belözoğlu'nun saha ortasındaki toplantıda takıma söylediği sözler FB TV tarafından paylaşıldı. Sarı lacivertlilerin yeni teknik sorumlusu ilk antrenmanındac şu konuşmayı yaptı: "İçinizden birisiyim, sahada beraber oynadığım arkadaşlarım var, kader birlikteliği yaptığım çok değerli arkadaşlarım var. 

"Erol hocanın büyük katkısı var"

Sonunun güzel olacağına yürekten inanıyorum, burada bulunan herkesin bize inandığına da eminim. Fenerbahçe'nin başarısı için, keyif alacak şekilde, eğlenecek şekilde, birbirine inanan, güvenen bir takım... 30 hafta buraya kadar getirdik, Erol hoca ve ekibinin de büyük katkıları var. 

"Başarısızlık bir kişiye mal edilemez"

Ortada bir başarı ve başarısızlık varsa bir kişiye ya da bir ekibe mal edilemez. Birlikte sahipleneceğiz, başarıyı da başarısızlığı da. Son 10 maçta her puanın her zerresine talip olacağız. Allah utandırmasın, hayırlı olsun."

Senin için hazırladığımız haberler