Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı kim?

10.06.2019 - 02:15 | Son Güncellenme: 10.06.2019 - 02:21

Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı kim? A Milli Takım'ın 11 Haziran Salı günü oynayacağı maç için İzlanda'ya giderken, havalimanında kriz yaşadı. Emre Belözoğlu'na, röportaj sırasında - İzlandalı bir muhabir tuvalet fırçası uzattı. Peki, Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı kim? Emre Belözoğlu tuvalet fırçası videosu izle...

Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı kim?

Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı kim? A Milli Takım, 11 Haziran Salı günü oynayacağı Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı için İzlanda'ya giderken, havalimanında kriz yaşadı. Emre Belözoğlu'na, röportaj sırasında İzlandalı olduğu iddia edilen bir muhabir tuvalet fırçası uzattı. Peki, Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı kim? Emre Belözoğlu tuvalet fırçası videosu izle...

Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı kim?

Sosyal medyada gündem olan ve büyük tepki çeken bu görüntülerin ardından Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, 'Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatılan video izle ve Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı kim?' şeklinde araştırma yapmaya başladı. 

Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı sosyal medyada aranırken, Benedikt Gretarsson isimli bir İzlandalı'nın o kişi olduğu zannedildi. İzlandalı spor yazarı Henry Birgir: Sevgili Türkiye. O fırçalı kişi İzlanda medyasından değil' açıklaması yaptı.

Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan sarı kişi bulundu

İzlandalı bir taraftar, açıklama yaptığı sırada Emre Belözoğlu'na, mikrofon tutar gibi tuvalet fırçası uzatmıştı. Görüntüler sosyal medyada büyük gündem olurken, Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı sosyal medyada aranmaya başladı.

Ruling adlı twetter kullanıcısı Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatanın Corentin Siamang adlı kişi olduğunu ortaya çıkardı.

Senin için hazırladığımız haberler