Boz Baykuş'un Başına Şahin Geliyor!

Orhan Gülek
24.05.2023 - 22:43 | Son Güncellenme: 25.05.2023 - 08:12

Medipol Başakşehir, gelecek sezon Hull City'nin başına geçmesi beklenen Emre Belözoğlu'nun veliahtını belirledi. Boz Baykuşlar'ın başına Akdeniz'den Şahin geliyor!

Boz Baykuş'un Başına Şahin Geliyor!

AJANSSPOR - HABER

Aktif futbol hayatına son vermeden geçen sezon Fraport TAV Antalyaspor'da oyuncu-antrenör olarak yeni kariyerine geçen Nuri Şahin'in Akdeniz'deki macerası son buluyor. Bu sezon sadece yedek kulübesinde teknik direktör olarak Antalya'da çalışan Şahin, İstanbul'a geliyor!

Emre Belözoğlu'nun koltuğuna oturacak

Ajansspor dün verdiği haberde Emre Belözoğlu'nun Medipol Başakşehir ile yollarını ayırarak, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin başına geçeceğini duyurmuştu. Belözoğlu'ndan boşalacak koltuğa da Nuri Şahin'in oturması bekleniyor. Tarafların gelecek sezon için prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. 

Real Madrid ve Liverpool'da oynadı

Almanya'da Borussia Dortmund ile yıldızı parlayan ve bu kulübün efsane futbolcuları arasına adını yazdıran gurbetçi Nuri Şahin, Real Madrid ve Liverpool gibi dünya devlerinde de forma giydi. Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan 34 yaşındaki Şahin, oyunculuk kariyerini Antalyaspor'da geçen sezon sonu noktaladı. Şahin, teknik adamlığa da Antalya'da adım attı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Emre Belözoğlu, İngiltere'ye gidiyor
Habere Git

Yönetim istikrarsızlığı tadını kaçırdı

Geçen sezonun sonunda bir arada Galatasaray'a gelmesi de gündeme gelen Nuri Şahin, Antalyaspor ile yola devam etti. Geçen sezon belli periyotlarda sükse yapan Şahin, bu sezon ise beklentilerin altında bir peformans ortaya koydu. Antalya'da yönetim istikrarsızlığı da Şahin'in bu anlamda ligin en en istikrarlı kulübü olan Başakşehir'i tercih etmesinde etken oldu.

Harvard Üniversitesi'nde eğitim aldı

Futbolu bıraktıktan futbol yönetimine dair eğitim alan Nuri Şahin, ABD'nin dünya çapındaki üniversitesi Harvard'da "Eğlence, Medya ve Spor Sektörü"ne dair üç aylık bir işletme programını tamamladı. Şahin burada Dani Alves, Kaka, Edwin van der Sar, Lindsey Vonn gibi dünyaca ünlü sporcularla birlikte eğitim aldı.

Kampa uyku antrenörü getirdi

Nuri Şahin, bu sezon başında Antalyaspor'un kampına uyku uzmanı getirerek, dikkatleri üzerine çekmişti. Taç antrenörü de kullanan Şahin, Antalyaspor ile toplam 71 maça çıktı. 30 galibiyet alan Şahin, sahadan 17 kez beraberlikle ayrılırken 24 defa da rakiplerine mağlup oldu. Şahin'in maç başına 1.51 puan topladı. Şahin yönetimindeki Antalyaspor halihazırda 13. sıra bulunuyor.
 

Senin için hazırladığımız haberler