"Ben dahil takım olarak iyi bir performans gösteremedik"

29.10.2017 - 11:14 | Son Güncellenme: 29.10.2017 - 11:14

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde OGM Ormanspor'a 70-54 mağlup olarak 4. maçında da sahadan yenilgiyle ayrılan Bornova Beckerspor'un başantrenörü Arda Erçin, "Çok daha iyi olmamız gereken, başa baş oynamamız gereken maçı maalesef kaybettik." dedi.

Erçin, gazetecilere yaptığı açıklamada, dünkü OGM Ormanspor maçına çok kötü başladıklarını, hücumda beklemedikleri kadar hata yaptıklarını kaydetti.

Kendi oyunlarını sergileyemediklerini belirten Erçin, şöyle konuştu:

"İlk periyotta o yüzden sadece 3 sayı atabildik. Bu herhalde Süper Lig’deki en düşük periyot skoru. Daha sonra toparlanmamıza rağmen aradaki fark sabit kaldı. Bir türlü yakalama şansına sahip olamadık. Dünkü maç için söyleyeceğim tek şey, ben dahil takım olarak iyi bir performans gösteremedik. Çok daha iyi olmamız gereken, başa baş oynamamız gereken maçı maalesef kaybettik. Savunmada her şeyi yapmamıza rağmen, defansif olarak gücümüzü ortaya koyamadık. Rakip takımı kutluyorum.”

İlk 4 haftayı 4 mağlubiyetle kapatan Bornova Beckerspor, 5. haftada 4 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler