Carlo Ancelotti'den Arda Güler'e: "Ben delirmedim! Senin görevin bu..."

Özgür Koç
19.02.2024 - 11:42 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 12:36

Rayo Vallecano karşılaşmasında Arda Güler'i 87. dakikada oyuna alan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin milli futbolcuyu oyuna alırken söylediği sözler ortaya çıktı. İşte detaylar...

Carlo Ancelotti'den Arda Güler'e: "Ben delirmedim! Senin görevin bu..."

AJANSSPOR - HABER

La Liga'nin 25. haftasında lider Real Madrid, deplasmanda Rayo Vallecano karşısındra beklemediği bir kalıp yaşadı. Eflatun beyazlılar 3. dakikada Joselu'nun golüyle 1-0 öne geçse de 27. dakikada Raul de Tomas'ın penaltı golüne engel olamadı.  

Zirvedeki yerini korudu

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca Real Madrid iki puan kaybetmesine rağmen 62 puanla zirvedeki yerini korudu. Rayo Vallecano ise 25 puanla 14. sırada yer aldı.

Arda Güler 87'de oyuna girdi

Milli futbolcu Arda Güler, karşılaşmanın 87. dakikasında Luka Modric'in yerine oyuna dahil oldu. Mücadelenin uzatma bölümlerinde Dani Carvajal ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.

Ancelotti'den Arda'ya ilginç sözler

Arda Güler'i 87. dakikada Luka Modric'in yerine oyuna dahil eden Real Madrid'in İtalyan çalıştırıcısı Carlo Ancelotti, genç yıldıza oyuna almadan önce sahada neler yapması gerektiğini anlattı.

Defansa Central'ın haberine göre Arda Güler'in saha içindeki pozisyonunu değiştiren Ancelotti, "Ben delirmedim! Luka Modric'in yaptığı gibi topun ileri taşınmasına yardımcı olacaksın. Merkezde yer alacaksın. Senin görevin bu..." dedi. 

Mbappe gelince Arda kiralanacak

Öte yandan İspanyol basını, Real Madrid'in gündemindeki Kylian Mbappe'nin transfer edilmesi halinde süre bulmakta daha da zorlanacağı ifade edilen Arda Güler'in yeni sezonda başka bir takıma kiralanabileceği öne sürüldü.

Milan istiyor iddiası

SPORT'un haberinde Real Madrid'in Arda Güler'i yaz aylarında kiralamayı düşündüğü ve 18 yaşındaki futbolcuyla daha önce Brahim Diaz'ın kiralık olarak forma giydiği Serie A ekibi Milan'ın ilgilendiği kaydedildi. 

5 maçta forma giydi

Real Madrid'e sezon başında Fenerbahçe'den 20+10 euro karşılığında transfer olan Arda Güler, eflatun beyazlı formayla 5 maçta forma şansı bulabildi. 18 yaşındaki futbolcunun İspanyol ekibiyle 2029 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler