Eski NBA Oyuncusu Ben Gordon Tutuklandı mı? Eski Sevgilisi Konuştu

Akın Ungan
12.10.2022 - 21:13 | Son Güncellenme: 12.10.2022 - 21:26

Havaalanında oğluna şiddet uygulaması nedeniyle tutuklandığı iddia edilen eski NBA oyuncusu Ben Gordon'un eski sevgilisi açıklama yaptı. İşte detaylar.

Eski NBA Oyuncusu Ben Gordon Tutuklandı mı? Eski Sevgilisi Konuştu

AJANSSPOR - DIŞ HABER

NBA ekiplerinden Chicago Bulls, Detroit Pistons ve Charlotte Hornets formaları giyen eski basketbolcu Ben Gordon’un, Pazartesi günü 10 yaşındaki oğluna vurduğu için LaGuardia Havaalanı’nda tutuklandığı iddia edilmişti. Konu hakkında açıklama yapan Gordon'un eski sevgilisi, tutuklanma sebebinin gerçeği yansıtmadığını ve ünlü basketbolcunun sorunlu bir kadın tarafından hedef alındığını söyledi.

Şiddet uyguladığı iddia edildi

NBA'in eski oyuncularından Ben Gordon şiddet iddiaları ile gündeme geldi. Kariyeri boyunca Chicago Bulls, Detroit Pistons ve Charlotte Hornets formaları giyen Gordon’un 10 yaşındaki oğluna vurduğu için tutuklandığı iddia edildi. Bir American Airlines çalışanı polislere Gordon’un elindeki kitabı yere düşüren oğluna vurup bağırdığını söyledi. New York Post, havaalanı polisleri tarafından eski babsketbolcunun Chicago uçağına binmesinin engellendiğini ardından saat 20.45 sıralarında tutuklandığını aktardı. Gordon tutuklanırken oğlu ise kendisine eşlik eden bir kadın ile çocuk hastanesine götürüldü. 

"Ondan faydalanmak istedi"

Eski NBA oyuncusunun eski sevgilisi Ashley Banks konu hakkında açıklama yaptı. New York Post'a konuşan Banks, özellikle Amerika’da sorunlu kadınlar için kullanılan ‘Karen’ kavramı ile tanımladığı biri tarafından Gordon’un iftiraya uğradığını söyledi. Banks, "Gordon, onu tanıyan bir Karen tarafından hedef alındı. Biri, daha önce başkalarının da yaptığı gibi ondan faydalanmak istedi. Tamamen uydurulmuş bir şey. Bu gerçekten çok üzücü. Çünkü özellikle sporcular ve ünlüler hakkında böyle bir şey ortaya attığınızda, bu ortadan kalkmıyor." dedi.

"O çocuk babasının tutuklandığını ve götürüldüğünü gördü"

2016 ve 2020 yılları arasında Ben Gordon ile birliktelik yaşayan Ashley Banks açıklamalarının devamında eski basketbolcunun 10 yaşındaki oğlunun olaydan zarar gördüğünü şu sözlerle vurguladı: "O çocuk babasının tutuklandığını ve götürüldüğünü gördü. Bir sorumlu onu alana kadar havaalanında bekliyordu. Karen, o küçük çocuğu ömrü boyunca yaraladı. Üzücü ama bir çocuk travma geçirdi. 10 yaşındaki bir çocuğu nasıl sakinleştirirsiniz? Muhtemelen polisten korkar çünkü o daha çok küçük."

Koruma kararı alındı

Eski basketbolcu tarafından şiddet gördüğü iddia edilen Ben Gordon’un oğlu için babasına karşı koruma kararı çıktı. 

Polislere direndi

Polis tarafından yapılan açıklamada tutuklama sırasında Ben Gordon’un kollarını kilitleyerek polislere karşı direndiği ve bu sırada 2 polis memurunun hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Eski NBA oyuncusu havaalanına tutuklandı!
Habere Git

Eski sevgilisi yasaklama kararı aldı

Ashley Banks, New York Post'a yaptığı açıklamalarda çocuğun annesi ile konuştuğunu ve onun kendisine Ben Gordon’un asla oğluna şiddet uygulamadığını söylediğini anlattı. Ayrıca Banks geçtiğimiz yıllarda Gordon’a karşı yasaklama kararı aldırdığını ama onun çocuklara vurabileceğine asla inanmadığını ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler