''Ben hariç en az 3 başkan adayı var''

18.05.2017 - 20:55 | Son Güncellenme: 18.05.2017 - 20:55

Galatasaray Spor Kulübü genel kurulu üyesi ve başkan adaylarından Prof Dr Ahmet Özdoğan, Radyospor'da Eyüp Yıldız'ın sorularını cevapladı!

İşte o açıklamalar:

''İmza kampanyası başarılı olursa Galatasaray'da en az 3 başkan adayı çıkacaktır, kesinlikle Galatasaray'da aday çıkmayacaktır düşüncesi değil. Gözlemlerime göre, benim dışımda en az 3 tane daha çok değerli, 100 genel kurul üyesi tarafından önerilmiş adaylar çıkacaktır.

Divan Kurul sonrası evet dava açtım, çünkü genel kurul üyeleri salondan çıkartıldılar, böyle bir şey yapılamaz ben de bu haksızlığa tepki göstermek için dava açtım. Ayrıca genel kurul üyelerinden birinin koruması, toplantıyı kayda aldı bunu doğru bulmuyorum. Dava açma sebebim budur.

Galatasaray kulübünün büyümesi lazım, Faruk Süren'in yapmış olduğu bir açıklama var, biz 2000 yılında kupayı alırken sevinmeyen Galatasaraylılar var dedi, bu doğruysa o kişiler haindir.  Bunu çözmemiz lazım birlik olmak zorundayız. Dursun Özbek, Riva ve Florya projesinden kasaya para girdi ve buna rağmen zarar edilmiş durumda. Bu durumu çok vahim buluyorum.

Galatasaray kulübünde eşitlik olması lazım, bazı üyeler eleştirilerinden dolayı yargılanıyorsa, onlardan daha ağır eleştiriler yapan Fatih Altaylı'ya ceza verilmezken, diğer üyelerin disiplin cezası almasını yanlış buluyorum. Ben Fatih Altaylı ceza alsın demiyorum, ben kimse ceza almamalı diyorum.''

AJANSSPOR ÖZEL HABER / KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler