Booklyn Nets'te Ben Simmons'a Philadelphia 76ers Taraftarlarından Tepki

Orhan Gülek
27.01.2023 - 19:37 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 19:44

Booklyn Nets oyuncularından Ben Simmons, eski takımı Philadelphia 76ers’a karşı oynadığı maçta 76ers taraftarlarından yoğun tepki gördü. İşte detaylar

Booklyn Nets'te Ben Simmons'a Philadelphia 76ers Taraftarlarından Tepki

AJANSSPOR - HABER

Avusturalyalı basketbolcu Ben Simmons Brooklyn Nets için sahaya çıktığı maçta dikkat çekti. Eski ekibi Philadelphia 76ers’la mücadele için sahada olan 26 yaşındaki basketbolcu rakip takımın taraftarları tarafından defalarca kez yuhalandı. 

Zafer ev sahibinin oldu

NBA’in Doğu Konferansı ekiplerinden Brooklyn Nets ve Philadelphia 76ers dün Wells Fargo Center’da karşılaştı. İlk çeyrek 41-41 beraberlikle biterken ev sahibi 76ers ikinci yarıda skoru 75-65’e getirerek ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. Brooklyn Nets 3. çeyrekte rakibinden daha fazla sayı kazanmasına rağmen çeyreği 98-107 geride bitirdi. Son çeyrekte 76ers 30, Nets ise 35 sayı attı ve 137-133’lük skor ile ev sahibi maçta üstün geldi. 

Simmons’a taraftarlardan yoğun tepki

Philadelphia’nın kazandığı karşılaşmada en dikkat çeken oyunculardan biri de eski 76ers oyuncusu Ben Simmons oldu. 26 yaşındaki basketbolcunun eski takımına karşı sahaya çıkmasının ardından Philadelphia taraftarları Simmons topa her yaklaştığı anda “Ben Simmons’ı s*keyim” sloganları attı. Avusturalyalı basketbolcunun herhangi bir hatasında yine Philadelphia taraftarlarından tezahürat sesleri yükseldi.

İlgini Çekebilir
İddialar Doğru Çıktı! Ben Simmons Nişan Yüzüğüne Servet Harcadı
Habere Git

Philadelphia karşısında Simmons 

Brooklyn Nets için eski takımına karşı forma giyen Ben Simmons, Philadelphia karşılaşmasında 29 dakika sahada kaldı. İlk yarıda sadece 1 şut atan ve sayıya ulaşamayan 26 yaşındaki oyun kurucu üçüncü çeyrekte takımına 10 sayı katkısında bulunmayı başardı. Son çeyrekte ise 2 sayı atan Simmons karşılaşmayı 5 ribaunt, 5 asist ve 12 sayı ile tamamladı. 

“Sahada kalmak istiyorum”

Maçın ardından açıklama yapan Ben Simmons son ana kadar sahada kalmak istediğini şu sözlerle vurguladı: “Son ana kadar oyundan çıkmak bile istemiyorum. Neyse ne. Bu koçun kararı ve bunu cidden kontrol edemiyorum. Bu yüzden açık olmak gerekirse kendim için orada olmayı istiyorum.”

“Agresif davranmayı seçti”

Ben Simmons hakkında açıklama yapan takım arkadaşı Kyrie Irving ise Avusturalyalı basketbolcunun 3. çeyrekte çok farklı bir tutumunun olduğundan bahsederken şu ifadeleri kullandı:

“Takımımız için agresif davranmayı seçti ve bunu yapmasına ihtiyacımız var. Yedek kulübesine yeni geldim ve her gün yaptığımız gibi onu cesaretlendirdik. Bu yüzden Ben Simmons böyle agresif olduğu zaman çok, çok iyi görünüyoruz ve bu bize bazen o olmazsa elde edemeyeceğimiz fırsatlar veriyor. Yani onu ve bu yaptığı şeyi yapmaya devam etmesini desteklemeye devam edeceğiz.”

“Kavga ettiklerini görmek istiyorlar”

Eski takım arkadaşları Ben Simmons ve Joel Embiid’in ilk kez birbirlerine karşı oynadıkları maçın ardından açıklama yapan Sixers koçu Doc Rivers karşılaşma hakkında şunları söyledi:

“İlk oyun, Ben Joel’e karşı savunmada. Ortam bir parti gibiydi. Çok komikti. İşte o zaman kalabalığa döndüm ve ‘Bu gece boks izleyici kalabalığı var.’ dedim. Basketbolu bırakıp döndüklerini ve kavga ettiklerini görmek istiyorlar. Simmons ve Embiid birbirlerine yöneldiler ve bu hem eğlenceli hem de güzel. Bu gece olan tüm saçmalıklara kendimizi kaptırdık. Çok fazla pürüz vardı ve bu iyi de ama bunun üstüne oynayın, bunun üstünde kalın.”

Senin için hazırladığımız haberler