"Bence çok büyük işler yapıyoruz"

22.11.2015 - 21:41 | Son Güncellenme: 22.11.2015 - 21:41

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Demir İnşaat Büyükçekmece'yi evinde 79-70 mağlup eden Muratbey Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, net bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Bulkaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyeti Uşak kentine armağan ettiklerini söyleyerek, "Takımın en önemli oyuncusu sakatlandığında, Banvit deplasmanında kazanmak ve daha sonra evimizde ikinci galibiyeti almak. Bakılınca çok normal işler değil ama insanlar buna alıştı. Bence çok büyük işler yapıyoruz. Oyuncularımız çok büyük oynuyor, taraftarlar büyük oynuyor, yönetimimiz büyük oynuyor. Hedefimiz play-off" diye konuştu.

Yakın zamanda yeni bir transfere ihtiyaç duyacaklarını belirten Bulkaz, hafta için bu konuyla ilgili güzel gelişmeler olacağını da sözlerine ekledi.

Demir inşaat Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın ise Muratbey Uşak Sportif'in iyi bir mücadele sergilediğini ve hak ederek kazandığını belirterek, "Bu maç bizim için çok önemliydi ancak mağlup olduk. Uşak deplasmanının zorlu olduğunu söylüyorlardı ama bunu yaşayınca anlıyorsunuz" değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler