"Bence Mariano Galatasaray'da..."

11.07.2017 - 15:20 | Son Güncellenme: 11.07.2017 - 15:20

AJANSSPOR -  AS Gazetesi Sevilla temsilcisi Jose Antonio Espina, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtladı. Espina, Galatasaray’a transferi gündemde olan Mariano Ferreira hakkında önemli bilgiler verdi. Espina’nın Radyospor’da yaptığı açıklamalar şu şekilde:

“Mariano Galatasaray’da oynayacak”

Bize gelen son bilgiler oyuncuyla Galatasaray’ın anlaştığı yönünde. Sevilla Başkanı Jose Castro ve yönetim bu transfer için net açıklamalar yapmıyor. Hatta birkaç gün önce anlaşma yok demişlerdi. Son edindiğimiz bilgilere göre Galatasaray ile anlaşma sağlandı. Bana göre Mariano, Galatasaray’da oynayacak.

“Galatasaray’a önemli katkı sağlayacaktır”

Mariano, her şeyden önce başarılı bir oyuncu. Galatasaray’a önemli bir katkı sağlayabilir. Galatasaray bence çok önemli bir oyuncu aldı. Sevilla’da çok önemli maçlar çıkardı. Zorluk seviyesi üst düzey maçlarda da oynayabilen bir oyuncu. Brezilya Milli Takım kadrosuna da davet edilmişti. Önemli bir perspektif sunabilir.

“Galatasaray 5 milyon Euro ödeyecek”

Ben Mariano’nun stoper olarak oynayabileceğini düşünmüyorum. Ancak ; sağ bek ve sağ açık pozisyonları için ideal bir transfer. Mariano’yu önemli bir transfer olarak nitelendirebiliriz. Ayrıca bizim öğrendiğimiz kadarıyla Galatasaray, bu futbolcu için 5 milyon Euro ödeme yapacak.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler