Benfica Futbol Direktörü Braz, Gedson Fernandes transferi için konuştu

20.08.2021 - 18:23 | Son Güncellenme: 21.08.2021 - 12:29

Son dakika transfer haberleri... Benfica Futbol Direktörü Rui Pedro Braz, Radyospor'dan Özgür Sancar'a Gedson Fernandes'e yönelik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Özgür SANCAR - AJANSSPOR 

 

Gedson Fernandes'in transfer öyküsü sezonun başında en çok konuşulan konulardan biri hâline geldi. Galatasaray bu transferden hiç vazgeçmedi; Beşiktaş'ın da devreyi girdiği iddia edildi. Tüm bunlar yaşanırken, oyuncunun kulübü Benfica'da, futbol genel direktörü Rui Pedro Braz, net konuştu.

Portekizli yönetici, Gedson Fernandes konusundaki kesin kararlarını Radyospor aracılığıyla duyurdu.

"Gedson, Benfica'da kalıyor..."

Spor Kazanı programında konuğum olan Braz, "Gedson için Türkiye ve diğer liglerden çok sayıda teklif aldık. Fakat ne kulüplerin ismini ne de transfer için teklif ettikleri paranın miktarını açıklayacağım. Daha da önemlisi Gedson Benfica'da kalıyor. Gitmeyecek. Bu kesin olan kararımız" dedi.  

Terim 'Gedson bizde oynar' demişti

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Randers maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Gedson'la ilgili Türkiye'den başka kulüpler de devreye giriyormuş; ama Gedson, Türkiye'ye gelirse, Galatasaray'da oynar. Fakat şu anda Benfica onu göndermeyi düşünmüyor" demişti.  

Senin için hazırladığımız haberler