"Benfica maçı öncesi iyi bir hazırlık maçı oldu"

01.08.2018 - 23:48 | Son Güncellenme: 02.08.2018 - 02:48

Fenerbahçe hazırlık maçında Cagliari'yi 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Fenerbahçeli Alper Potuk ve Skrtel açıklamalarda bulundu.

Öncelikle maçı değerlendiren Slovak oyuncu, “Kesinlikle çok zor maçtı. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Benfica maçı öncesi bize özgüven verdi. Takım içindeki hava çok güzel.  Bu maçlar bizim için çok önemli” dedi.

Benfica maçına değinen başarılı stoper, “Taktik anlamda Benfica maçı hazırlıkları bundan sonra başlayacak. Sezon öncesi olduğu için fiziksel çalışmalara ağırlık verdik. Teknik ekip Benfica’yı en iyi şekilde analiz edip, bizi hazırlayacaktır” diye konuştu.

Pas oyunu konusunda bir soru üzerine Skrtel, “Savunma oyuncularının ilk görevi savunmadır. Asıl işleri savunma yapmaktır. Eğer imkan olursa oyun kurma konusunda da tabii ki takıma katkı sağlamalıdır. Bu duruma göre ve sahaya göre değişiklik gösterir. Bazen biraz daha basit oynamamız gerekir” diyerek sözlerini noktaladı. 

"Benfica maçı öncesi..."

Takımına galibiyeti getiren Alper Potuk'un açıklamaları ise şu şekilde:

İlk yarıda çok pozisyona girdik ama gol atamadık, golleri 2. yarıda attık. Benfica maçı öncesi iyi bir hazırlık maçı oldu.

Hocamız bizimle sürekli toplantılar yapıyor. "Forvet gelsin, gelmesin, sen çalışmanı bozma, senden memnunum" dedi.

FANATİK

Senin için hazırladığımız haberler