Benfica'dan Slimani açıklaması! Transfer...

07.06.2019 - 14:24 | Son Güncellenme: 07.06.2019 - 11:26

Fenerbahçe’de beklentilerin bir hayli uzağında kalan İslam Slimani için flaş bir transfer iddiası ortaya atılmıştı. Cezayirli golcünün Portekiz şampiyonu Benfica’nın radarında olduğu iddia edilmişti ancak gece geç saatlerde konuyla ilgili resmi açıklama geldi.

Benfica'dan resmi Slimani açıklaması!

Fenerbahçe’nin sezon başında Leicester City’den kiraladığı Slimani, ligin son bölümünde kadro dışı kalmıştı. Leicester City’nin kadrosunda düşünmediği yıldız oyuncunun Benfica’nın transfer gündeminde olduğu iddia edilmişti.

Benfica kulübü ise konuyla ilgili yayımladığı mesajda Slimani’yi transfer edecekleri haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Aynı mesajda Porto ile sözleşmesi sona eren Hector Herrera için de bir girişimde bulunulmadığı kaydedildi.

Sözleşmede ilginç madde!

A Bola gazetesinin konuyla ilgili haberinde ilginç bir detay yer alıyordu. Buna göre Sporting Lisbon, Slimani’yi Leicester City’ye satarken oyuncunun Benfica ve Porto’ya transferini engelleyen bir madde koydurmuş.  

Benzer bir madde Bruma'nın sözleşmesinde de yer alıyordu. Sporting, Galatasaray'a sattığı oyuncusunun Benfica, Sporting Lisbon ve Braga'ya transferini engellemek için sözleşmesine 30 milyon euroluk ödeme garantisi koydurmuştu.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler