Benfica'dan transferde Gedson Fernandes kararı! Öncelik...

20.10.2021 - 14:25 | Son Güncellenme: 20.10.2021 - 17:40

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Gedson Fernandes ile ilgili Benfica'nın planı ortaya çıktı. Benfica, Gedson için neler düşünüyor? İşte yanıtı ve detaylar.

Benfica'dan transferde Gedson Fernandes kararı! Öncelik...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, devre arası transfer döneminde orta sahaya bir takviye yapabilir. Listede birden fazla isim bulunurken, daha önce sarı-kırmızılı takımda kiralık forma giyen Gedson Fernandes de o isimlerden biri. Ancak; Benfica da Gedson Fernandes konusunda bir plana sahip. Detaylar haberde...

Gedson Fernandes sakatlıkla uğraşıyor

Portekiz ekibi Benfica'da forma giyen Gedson Fernandes son günlerde transfer haberlerinden daha çok sakatlık sorunuyla uğraşır durumda. Benfica'da Bayern Münih maçı öncesinde 5 futbolcu eksikler arasında yer alırken, Gedson Fernandes de sol ayak bileğindeki problemle uğraşıyor. 

Rui Costa ile pozitif ilişkiler var ama...

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Gedson Fernandes için teknik direktör Fatih Terim pozitif bir görüşe sahip. Fakat; transfer için Fatih Terim'in Rui Costa ile iyi ilişkilere sahip olması yeterli olmayabilir. 

Benfica, Gedson Fernandes'e zam yapmayı düşünüyor

Zira; Benfica ile Gedson Fernandes ile arasındaki sözleşme 30 Haziran 2023 tarihine kadar devam ediyor. Portekiz basınında yer alan haberlerde Gedson Fernandes'in yıllık kazancına bir iyileştirme yapması gündemde. Bu da futbolcunun mali açıdan biraz daha rahatlaması ve sadece bu sebepten ötürü başka takımlara gitmesinin önüne geçebilir. 

Jorge Jesus: "Ona uygun süreyi vereceğiz"

Teknik direktör Jorge Jesus daha önce düzenlenen bir basın toplantısında, "Gedson Fernandes kaliteli bir oyuncu. Ama geliştirmesi gereken yönler var. Bizim için değerli bir futbolcu ve daha da iyi olması için ona uygun süreyi vereceğiz" demişti.

Benfica'nın önceliği Grimaldo'nun geleceği

Kulübün transfer gündeminde ise Gedson Fernandes'ten daha öncelikli isimler var. Önümüzdeki dönemde Benfica öncelikle Grimaldo'nun geleceğiyle ilgili belirsizlik ve spekülasyonların önüne geçmek için hamle yapacak. Gedson ile ilgili Galatasaray'dan henüz resmi bir teklif olmadığı belirtiliyor ve çıkan haberlerin de Türk basını kaynaklı olduğu aktarılıyor!

Gedson Fernandes'in bu sezonki performansı 

Bu sezon Gedson Fernandes Portekiz ekibinde toplam 3 maçta 47 dakika süre aldı. 22 yaşındaki futbolcunun sahalara ne zaman tam anlamıyla hazır olacağı ise net değil. Ayrıca futbolcu için Benfica'nın da bonservis bedeli beklentisi var. Bu tutarın ise 13-15 milyon Euro arasında değiştiği söyleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler