Benfica'nın kabus gecesine Halil Umut Meler damgası

24.10.2024 - 09:17 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 09:33

Milli futbolcularımız Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun formasını giydiği Benfica'nın Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Feyenoord'a 3-1 mağlup olduğu maça hakem Halil Umut Meler damga vurdu! İşte detaylar...

Benfica'nın kabus gecesine Halil Umut Meler damgası

Portekiz ekibi Benfica, Şampiyonlar Ligi'nin 3. hafta karşılaşmasında sahasında Hollanda temsilcisi Feyenoord ile karşı karşıya geldi. Milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu'nun gol attığı maçta Benfica rakibine 3-1'lik skorla boyun eğdi.

Mücadelenin orta hakemi olan Halil Halil Umut Meler'in VAR müdaheleleri ile karşılaşmada 3 golü iptal etmesi maça damga vurdu. Meler, karşılaşmadan 3 puanla ayrılan Hollanda ekibinin attığı 2 golü ve Benfica'nın bir 1 golünü iptal etti.

NTV Spor'un derlediği habere göre; Halil Umut meler karşılaşmada VAR uyarısıyla iptal ettiği oller şöyle:

  • Maçın 24. dakikasında Feyenoord, Ueda'nın golüyle 1-0 öne geçti ancak VAR hakemi Coote, Halil Umut Meler'i monitöre davet etti. Meler, Ueda'nın attığı gol öncesi Otamendi'ye faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.
  • 41. dakikada ise Benfica'da Pavlidis topu ağlara gönderdi ve takımına beraberliği getirdi. Pavlidis'in golü öncesinde Kerem Aktürkoğlu'nun ofsaytta olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi.
  • 58. dakikada Feyenoord'da Trauner'in attığı gol de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
Senin için hazırladığımız haberler