'Benim en zor maçlarım...’

06.04.2021 - 00:38 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 01:00

Fenerbahçe haberleri… Sarı lacivertlilerin başarılı file bekçisi Altay Bayındır, Denizlispor maçının ardından yaptığı açıklamada, kalesinde fazla pozisyon yaşamadığı karşılaşmalarda daha fazla zorlandığını söyledi. İşte detaylar…

'Benim en zor maçlarım...’

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Süper Lig’in 32. haftasında Denizlispor’u 1-0 yenerken, Altay Bayındır da 2 maç aradan sonra kalesini gole kapattı. Sarı lacivertli file bekçisi karşılaşmanın ardından FB TV stüdyosuna konuk olarak açıklamalarda bulundu.

'Malatya maçına konsantre olacağız'

Altay,  “9 puanlık bir maça çıktık. Camia için çok önemliydi. Artık bu karşılaşma geride kaldı, Malatya maçımız var. Şimdi ona konsantre olacağız” dedi.

'Formayı iyice terleteceğiz'

Kalan haftalarda Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten sarı lacivertli file bekçisi, “İyice o formayı terleteceğiz. İyice terleteceğiz ki her şeyi yapabildik diyelim. Ne olursa olsun kötü mücadele diye bir şey olamaz” diye konuştu.

'Çarpıyor gol oluyor!'

Kaleci olarak ilginç bir noktaya da dikkat çeken başarılı eldiven, “Benim için en zor maçlar, bana top gelmeyen maçlar. Gelmiyor gelmiyor, bazen öyle zor toplar geliyor ki... Ya bize çarpıyor ya da başka bir şey oluyor. Ben de maçta kendimi hazır tutmaya, sıcak tutmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

11 maçta kalesini kapattı

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig’de 30 maça çıkan Altay Bayındır, 11 karşılaşmada kalesini kapatırken, 25 gole engel olamadı. Milli file bekçisi yakaladığı çıkışla başta Ajax olmak üzere birçok Avrupa kulübü tarafından da yakından takip ediliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler