Alanyaspor'da Farioli'den Konyaspor maçı sonrası Bahattin Şimşek'e tepki

Orhan Gülek
25.12.2022 - 20:39 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 20:48

Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Konyaspor ile 2-2 Alanyaspor'da teknik direktör Francesco Farioli, maç sonu hakem Bahattin Şimşek'e eleştiride bulundu.

Alanyaspor'da Farioli'den Konyaspor maçı sonrası Bahattin Şimşek'e tepki

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 15. haftasında Arabam.com Konyaspor, Corendon Alanyaspor'u konuk etti. Torku Arena'da oynanan mücadele 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

Karşılaşma sonrası Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, maçın hakemi  Bahattin Şimşek'in yönetimine eleştiride bulundu.

"O yüzden oyuncularımla gurur duyuyorum"

Maç sonu Konyaspor'a büyük bir saygısının olduğunu aktaran Francesco Farioli, "Benim için konuşmak çok zor. Konyaspor son 2 sezondur şampiyonluğa oynuyor. Bu sezonda yukarı sıralara oynuyorlar. O yüzden oyuncularımla gurur duyuyorum." dedi.

"Biz daha birçok şeyi başarırız"

Oyuncuların performansından mutlu olduğunu dile getiren Farioli, "Bu statta bunları yapmak kolay değil. Oyuncularımın tutkuları, arzuları ve gol yedikten sonra geri dönme istekleri olduğu sürece biz daha birçok şeyi başarırız. Futbolcularıma eforlarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Dakika 122 skor 2-2
Habere Git

"Bugün herkes sahada neler olduğunu gördü"

Karşılaşmada hakem hatalarından dert yanan Farioli, "Bugün herkes sahada neler olduğunu, maça etki eden şeyleri gördü. Bunlar en basit tabirle tartışmaya açık diyebilirim. Üzgünüm çünkü sahada daha iyi bir yönetim olsaydı aldığımız 3 puanı konuşabilirdik. " dedi.

"3 gün sonra çok önemli bir maçımız var"

Son olarak bu maçı unutup, önlerine bakacaklarını söyleyen Farioli, "Takımımın bunu hak ettiğini düşünüyorum. Ancak kötü şeyleri unutup iyi şeyleri aklımızda tutacağız. 3 gün sonra oynayacağımız çok önemli bir maçımız var. Her şeyi bir kenara bırakıp Kayserispor maçına hazırlanmaya çalışacağız” diye konuştu.

Konyaspor - Alanyaspor maçında golleri kimler attı?

Konyaspor'un iki golünü de 22. ve 90+10. dakikalarda penaltıdan Amir Hadziahmetovic kaydetti. Alanyaspor'a golleri ise 65. dakikada Furkan Bayır ve 78. dakikada Ahmet Hasan Mahcub'dan (P) geldi. 

İlgini Çekebilir
Palut, 1 puan sonrası hataları tek tek sıraladı
Habere Git

Alanyaspor, Kayseri yolcusu

Bu sonuçla birlikte Konyaspor 25 puana, Alanyaspor ise 18 puana ulaştı.

Gelecek hafta Konyaspor, Sivasspor'u konuk edecek. Alanyaspor ise Kayserispor'u ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler