Uğur Dündar: "Benim ve Ali Koç'un Can Güvenliğimizi Sağlayamayacağımız Söylendi"

Akın Ungan
29.07.2023 - 11:15 | Son Güncellenme: 29.07.2023 - 12:12

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda konuşan Uğur Dündar, "Benim ve Ali Koç'un, Divan Kurulu'na katılmamız halinde can güvenliğimizi sağlayamayacağımız söylendi" dedi.

Uğur Dündar: "Benim ve Ali Koç'un Can Güvenliğimizi Sağlayamayacağımız Söylendi"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe camiası, Yüksek Divan Kurulu Temmuz ayı olağan toplantısında bir araya geldi. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, can güvenliklerine yönelik ifadelere meydan okuyarak çarpıcı bir açıklama yaptı.

"Ben Mustafa Kemal'in cephesindeyim"

Dündar, bir önceki divan kurulunda oluşan tepkiler üzerine o esnada istifa ettiğini açıklamış ancak daha sonra yaptığı oylamayla görevine devam etmişti. Kendisini divan üyelerinin göreve getirdiğini vurgulayan Dündar, "Beni sizler bu göreve seçtiniz. Bir hesap verilecekse burada sizlere veririm. Ben siyasi bir kişilik değilim. Hiçbir siyasi partiye üyeliğim yok. Her türlü siyasi teklifi reddetmiş, halkın gerçekleri öğrenmesi için yürümüş Uğur Dündar'ım. Ben Mustafa Kemal'in cephesinde olan Uğur Dündar'ım" diye konuştu.

"Can güvenliğimizi sağlayamayacağımız söylendi"

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, "Beni sizler bu göreve seçtiniz. Bir hesap verilecekse burada sizlere veririm. Benim ve Sayın Başkanımız Ali Koç'un, Divan Kurulu'na katılmamız halinde can güvenliğimizi sağlayamayacağımız söylendi" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Brezilyalı yıldız ile görüştü! İşte istediği ücret...
Habere Git

"O babayiğit neredeyse çıksın gelsin, canımı alsın"

Dündar, "Bu ülkede her gecenin sabahı olmayacağını en iyi bilenlerden biriyim. Hayatı mafyalarla, terör örgütleriyle, kaçakçılarla, hırsızlarla mücadele etmeyle geçmiş biriyim. Uğur Dündar'ın, Allah'a borcu olan emanetini almak isteyen o babayiğit neredeyse çıksın gelsin, canımı alsın. Ben buradayım, hodri meydan!" şeklinde konuştu. 

"Yaşasın Türkiye yaşasın Fenerbahçe"

Dündar, kırdığı insanlar varsa affını isteyerek, "Son nefesime kadar kalbimin Türkiye Cumhuriyeti ve Fenerbahçe için atacağının bilinmesini istiyorum. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasaın Fenerbahçe" diyerek sözlerini bitirdi. Dündar'ın konuşması üyeler tarafından coşkuyla alkışlandı. 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler