Benjamin Mendy'e iki tecavüz suçlaması daha!

16.11.2021 - 16:09 | Son Güncellenme: 16.11.2021 - 16:46

Hakkında iki yeni tecavüz davası daha açılan Manchester City'nin sol beki Benjamin Mendy adına açılan tecavüz davalarının sayısı 6 oldu.

Benjamin Mendy'e iki tecavüz suçlaması daha!

Tecavüz davalarının sayısı 6'ya yükseldi

İngiltere Premier Lig ekilerinden Manchester City forması giyen Benjamin Mendy adına açılan Tecavüz davalarının sayısı 6'ya yükseldi.

Tutuklanmıştı

Spor Arena'nın haberine göre; Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan tecavüz skandalına adı karışan ve tutuklanmasının ardından bir süredir yargılaması devam eden oyuncunun başı yine dertte. Hakkında dört tecavüz ve bir cinsel saldırı suçlaması olan Benjamin Mendy hakkında iki yeni tecavüz davası daha açıldı.

Benjamin Mendy ve avukatları henüz konuyla ilgili bir açıklamada bulunmazken herhangi bir itirazın yapılmadığı kaydedildi.

Yargılanması yarın başlıyor

Benjamin Mendy, 17 Kasım'da Stockport Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Pep Guardiola kadro dışı bırakmıştı

Mendy, tecavüz iddialarının ortaya çıkmasından sonra Pep Guardiola tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Manchester Ctiy'den konuyla ilgili şu açıklama yapılmıştı: "Konu yasal bir sürece tabidir ve bu nedenle kulüp bu süreç tamamlanana kadar daha fazla yorum yapamaz."

52 milyon sterline transfer edilmişti 

Paris banliyölerinden Longjumeau'da doğan Mendy, 2017 yazında 52 milyon sterlin karşılığında Monaco'dan tranfer edilmiş ve geçirdiği ağır sakatlıklara rağmen takımdaki yerini korumuştu.

Senin için hazırladığımız haberler