Benteke'nin menajerinden Beşiktaş itirafı!

06.06.2018 - 09:54 | Son Güncellenme: 06.06.2018 - 12:54

Benteke'nin menajerinden Beşiktaş itirafı!
Beşiktaş'ta santrfor mevkiine yapılacak takviye için arayışlar devam ederken, dün ortaya çıkan Christian Benteke iddiasıyla ilgili, yıldız futbolcunun Türk menajeri Kısmet Eriş açıklamalarda bulundu.
Eriş, Crystal Palace'ın 27 yaşındaki Belçikalı golcüsü Benkete için "Fikret Orman beyi kişisel olarak tanıyorum. Gerçekten çok dürüst, iyi bir insan. Geçmişte konuşmuştuk, Benteke'yi beğendiğini söylemişti.
Fakat maddi yönden bu işin olmasının imkanı çok az. Çünkü kulübü onu 20 milyon euro'dan aşağı bırakmaz. Kiralık teklifi yaptılar mı bilmiyorum ama benimle kimse görüşmedi.
Böyle bir durum olsa zaten Fikret Bey beni arardı" ifadesini kullandı.
Premier League ekiplerinden, Crystal Palace'da forması giyen Benteke 2015 yılında Liverpool'a 46 milyon euro'ya, 1 yıl sonra Liverpool'dan Crystal Palace'a 31 milyon euro'ya transfer olmuştu.

Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan ve bu sezon Premier Lig'de sadece 3 gol atabilen Benteke Belçika'nın Dünya Kupası kadrosuna davet edilmedi. 27 yaşında ve 1.90 boyundaki Belçikalı forvet, özellikle hava toplarındaki etkinliğiyle dikkat çekiyor. Benteke, geçen sezon 31 maçta 3 gol attı, 5 asist yaptı. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler