Benzema atıyor, Real Madrid kazanmaya devam ediyor

20.03.2021 - 23:25 | Son Güncellenme: 20.03.2021 - 23:31

La Liga haberleri… İspanya’da şampiyonluk mücadelesi veren Real Madrid, Celta Vigo deplasmanında yine son haftaların formda futbolcusu Karim Benzema’nın golleriyle sonuca gitti. İşte detaylar…

Benzema atıyor, Real Madrid kazanmaya devam ediyor

AJANSSPOR-HABER

İspanya Ligi La Liga’nın 28. haftasında Celta Vigo ile Real Madrid karşılaştı. Haftaya 3. sırada başlayan son şampiyon Madrid, orta sıralarda yer alan rakibini 3-1 mağlup etti.  

 

 

Maça hızlı başlayan Real’de Karim Benzema, 20 ve 30. dakikalarda attığı gollerle takımın 2-0 öne geçirdi. Ev sahibi 40. dakikada Mina ile farkı bire indirdi ve ilk yarı 2-1 bitti. 

Real ligde 8 maçtır yenilmiyor

Beyaz Şimşekler kalan sürede üstünlüğünü korurken 90+4'te sahneye çıkan Asensio skoru belirledi. Bu sonuçla ligdeki yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran Real Madrid, puanını da 60'a yükseltti ve 63 puanlı Atletico Madrid’i 1 maç fazlasıyla takibini sürdürdü. 

Benzema 4'te 4 yaptı

Real Madrid’in yıldızı Karim Benzema geçtiğimiz hafta oynanan Elche maçında iki gol atarak takımına 2-1’lik galibiyeti getirmişti. Hafta arası Şampiyonlar Ligi’nde Atalanta’yı da boş geçmeyen Fransız futbolcu böylece üst üste 4. maçında da gol sevinci yaşamış oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler