Real Madrid, Karim Benzema İle Yollarını Ayırdığını Açıkladı

İsa Kethüda
04.06.2023 - 12:59 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 13:16

Transfer haberleri... İspanya Ligi takımlarından Real Madrid, Fransız yıldız Karim Benzema ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı. Detaylar.

Real Madrid, Karim Benzema İle Yollarını Ayırdığını Açıkladı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Real Madrid, Fransız efsane Karim Benzema'nın takımdan ayrıldığını resmen açıkladı. Aldığı sayısız kupayla adeta kendisine "Benzemaz kimse sana" dedirtti.

Benzema ile yollar ayrıldı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Real Madrid ve kaptanımız Karim Benzema, sözleşmesinin sona erdirilmesi konusunda anlaşmaya vardı.

"Real Madrid her zaman onun evi olacak"

Real Madrid, halihazırda en büyük efsanelerimizden biri olan kişiye minnettarlığını ve tüm sevgisini göstermek istiyor. Real Madrid her zaman onun evi olacak ve kendisine ve ailesine bundan sonraki hayatında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray-Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu!
Habere Git

Veda töreni Salı günü

Real Madrid kulübü, 6 Haziran Salı günü saat 12.00'de başkan Florento Perez'in katılımıyla Karim Benzema için bir veda töreni gerçekleştirileceğini açıkladı.

Al Ittihad ile anlaştı iddiası

Öte yandan, Real Madrid ile yollarını ayıran Fransız yıldızın, Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Ittihad ile anlaştığı iddia edildi.

Yıllık 100 milyon Euro

İddiaya göre, Suudi Arabistan ekibinin Fransız yıldıza yıllık 100 milyon Euro ve ek olarak bonusların yer aldığı bir teklif yaptığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Simge Sağın: "Belki Icardi ile söylerim"
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon Real Madrid ile toplamda 42 karşılaşmaya çıkan tecrübeli golcü oyuncu, 30 gol ve 6 asistlik müthiş bir performans ortaya koydu. 

Real Madrid kariyeri

9 Temmuz 2009 yılında Olimpik Lyon'dan 35 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer olan Benzema, söz konusu görev aldığı 647 karşılaşmada 353 gol ve 165 asist ile oynadı.

  • 4x LaLiga
  • 5x Şampiyonlar Ligi
  • 3x Copa del Rey
  • 3x İspanya Süper Kupa
  • 4x UEFA Süper Kupa
  • 5x Dünya Kulüpler Kupası
  • 1x Ballon d'Or 


Senin için hazırladığımız haberler