Beraberlik Giresunspor'u üzdü
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Beraberlik Giresunspor'u üzdü

Son 5 Haber

Paraguay maçı sonrası Türkiye, Avrupa'da gündem oldu! Atılan manşetler

Fulham'dan Nwaiwu için yeni teklif! Trabzonspor'dan bir kez daha ret

Türkiye FIFA sıralamasında 10 basamak geriledi: 32. sıraya düştü

A Milli Futbol Takımımızın elenmesinin ardından Hacıosmanoğlu'ndan ilk görüntü

"Türkler geliyor" marşını yazmıştı! Sinan Akçıl'dan sert tepki
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Beraberlik Giresunspor'u üzdü
Hatayspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Giresunspor'da başkan Sacit Ali Eren galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduğunu ifade etti.
Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hatay deplasmanına galibiyet parolasıyla gittiklerini, 90 dakika boyunca da üstün bir oyun ortaya koyduklarını belirtti.
Kazanma adına her şeyi yaptıklarını, ancak şanssızlık nedeniyle sahadan istedikleri sonuçla ayrılamadıklarını vurgulayan Eren, şöyle konuştu:
"Hatayspor karşısında üstün bir oyun ortaya koyduk. Kazanma adına her şeyi de yaptık. Ancak istediğimiz galibiyeti bir türlü elde edemedik. Kazanabileceğimiz bir maçtı, bunu başaramadık. Hatayspor karşısında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyoruz."
Başkan Eren, gelecek haftalar için umutlu olduklarını ve iyi sonuçlar alarak hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyeceklerini sözlerine ekledi.