Berat Özdemir 2 maç kaçıracak

İsa Kethüda
04.05.2021 - 18:44 | Son Güncellenme: 04.05.2021 - 18:51

Göztepe maçında kırmızı kart gören Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Berat Özdemir 2 maç ceza aldı. 22 yaşındaki oyuncu Antalyaspor ve Konyaspor maçlarını kaçıracak. İşte detaylar.

Berat Özdemir 2 maç kaçıracak

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

Trabzonspor'un deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada kırmızı kart gören Berat Özdemir'in cezası belli oldu.

2 maç ceza aldı


Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) almış olduğu karara göre; Berat Özdemir 2 maç ve 8.500 TL para cezası aldı. 

PFDK'nın açıklaması şu şekilde:

 

"TRABZONSPOR A.Ş. sporcusu BERAT AYBERK ÖZDEMİR hakkında, 28.04.2021 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Süper Lig müsabakasında, maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de; isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. sporcusu BERAT AYBERK ÖZDEMİR'in, ihraç sonrası müsabaka görevlisine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-a ile 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 8.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezanın infazının görmüş olduğu kırmızı kart cezasının bitiminden itibaren başlatılmasına, karar verilmiştir."

Kaçıracağı maçlar


Buna göre 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Antalyaspor ve Konyaspor karşılaşmalarında forma giyemeyecek. 

Bu sezonki performansı


Öte yandan bu sezon 29 maçta sahaya çıkan başarılı oyuncu 3 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler