Berat Özdemir: "3'te 3 yapıp arkamıza yaslanacağız"

İsa Kethüda
09.10.2021 - 00:57 | Son Güncellenme: 09.10.2021 - 01:00

A Milli Takım'ın sahasında Norveç ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrası orta saha oyuncusu Berat Özdemir açıklamalarda bulundu. İşte Özdemir'in açıklamaları.

Berat Özdemir: "3'te 3 yapıp arkamıza yaslanacağız"

AJANSSPOR-HABER

A Milli Takım'ın sahasında Norveç ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrası orta saha oyuncusu Berat Özdemir açıklamalarda bulundu. Özdemir, "Biz 3'te 3 yapıp arkamıza yaslanacağız" dedi. İşte detaylar...

"Sağlık olsun, biz çok iyi bir takımız"

Maça çok iyi başladıklarını söyleyen Özdemir, "Maça çok güzel başladık, golü de bulduk. 1-1 olana kadar maçın da hakimi bizdik açıkçası. İlk yarı biraz topu bırakır gibi olduk ama gönül isterdi ki çok güzel galibiyetle başlayalım. Ben de ilk maçımda galibiyet yazdırmak isterdim haneme. Sağlık olsun, biz çok iyi bir takımız. Takımda bir kolej havası var, umarım bu kolaj havasını devam ettirebiliriz, daha iyi bir takım olup, daha iyi bir maçlar sergilemek istiyoruz. 

"Hala şansımız var"

Hocamız maça çıkmadan sadece sizden 90 dakika boyunca elinizden gelen her şeyi, terinizin son damlasına kadar mücadele etmenizi istiyorum demişti. Bugün bayrağımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Hala şansımız var. Hollanda-Norveç maçı var. Biz 3'te 3 yapıp arkamıza yaslanacağız. Maçları teker teker analiz edeceğiz tabii ki de" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler