Bergamo'da hırsızlık dev transferi tetikledi! Merih Demiral krizi

Cüneyt Muharremoğlu
28.12.2022 - 09:54 | Son Güncellenme: 28.12.2022 - 09:58

Atalanta'da forma giyen milli stoper Merih Demiral'ın Bergamo'daki evi soyuldu. Oyuncunun ailesi İtalya'ya gitmedi. Merih Demiral için Manchester United ve Inter devrede.

Bergamo'da hırsızlık dev transferi tetikledi! Merih Demiral krizi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin altyapısından yetiştikten sonra Juventus gibi dev bir kulüpte forma giyen ve şu anda Atalanta'nın başarısı için ter döken Merih Demiral zor günler yaşıyor. Atalanta Teknik direktörü Gian Piero Gasperini ile sorun yaşayan oyuncunun Bergamo'daki evinin soyulmasıyla transfer iddiaları güçlendi.

Merih Demiral'ın evi soyuldu

İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre Serie A'ya verilen arada Merih Demiral, tatilini ailesiyle Türkiye'de geçirdi. Onlar Türkiye'deyken Bergamo'daki evlerine hırsız girdi.

Evin kapısı ve camlarını kırdılar

Evin cam ve kapılarını içeri giren hırsızlar ailenin değerli eşyalarını ve parasını çaldı. İtalyan polisinin araştırması sürerken olay Demiarl ailesinde şok etkisi yarattı.

İlgini Çekebilir
Bu maçı tanımıyoruz, size Merih Demiral YOK!
Habere Git

Ailesi İtalya'ya dönmedi

Hırsızlık olayından sonra Merih Demiral, ailesini güvenlik nedeniyle İtalya'ya götürmedi. Antrenmanlara başlamak için Bergamo'ya dönen futbolcu eşi ve çocuğuna ayrı yaşıyor. 

Atalanta'da satış gündemde

Teknik direktör Gian Piero Gasperini ile fikir ayrılıkları yaşayan Merih Demiral, dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle takımdan bir süre ayrı kalmıştı. Oyuncunun, ocak transfer döneminde takımdan ayrılabileceği belirtiliyor. 

Inter ve Manchester United iddiası

Milli stopere Hakan Çalhanoğlu'nun da forma giydiği Inter ve İngiliz devi Manchester United'ın ilgisi bulunduğu iddia ediliyor. İki takımın Atalanta'nın ocak ayında kapısını çalması bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Merih Demiral, A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı! İşte sebebi...
Habere Git

Ronaldo'nun yakın arkadaşı olması transferi etkiler mi?

Merih Demiral'ın Juventus'tan Cristiano Ronaldo ile yakın arkadaş olmasının Manchester United transferini etkileyebileceği konuşuluyor. United, Dünya Kupası başlamadan önce yaptığı açıklamalar nedeniyle Ronaldo'nun sözleşmesini feshetmişti.

Atalanta Merih Demiral için ne istiyor?

24 yaşındaki Merih Demiral, Atalanta'ya 20 milyon ve bonuslar karşılığı Juventus'tan transfer etti. Oyuncunun 2026'ya kadar sözlleşmesi bulunuyor. Atalanta'nın bu fiyatın altında bir satışa onay vermeyeceği belirtiliyor.  Merih Demiral, Atalanta formasıyla iki sezonda toplam 55 maçta forma giydi, 3 gol attı, 3 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler