Berger: Ferrari bu ekiple şampiyon olması imkansız

11.11.2020 - 11:31 | Son Güncellenme: 11.11.2020 - 11:32

Son dakika Formula 1 haberleri... Eski Ferrari pilotu Gerhard Berger, Ferrari'nin son dönemdeki başarısızlığı hakkında açıklamalarda bulundu. Scuderia Ferrari takımı eski ihtişamlı günlerine dönebilecek mi, Emekli pilot Gerhard Berger ne düşünüyor? İşte tüm detaylar...

Orhan GÜLEK-AJANSSPOR

Formula 1 Ferrari takımının son zamanlardaki kötü performansı gündemde sıcaklığını korurken, emekli F1 pilotu Gerhard Berger, eski takımı hakkında açıklamalarda bulundu.

Eski Ferrari sürücüsü Gerhard Berger, Ferrari takımı tamamı İtalyanlardan oluşan bir ekiple şampiyon olmasının imkansız olduğunu iddia ediyor.

Ferrari'nin altın çağı

Ferrari'nin 90'ların sonunda Fransız CEO Jean Todt hükümdarlığı döneminde başlayan altın çağı, baş tasarımcı Güney Afrikalı Rory Byrne ve Alman pilot Michael Schumacher'in yer aldığı rüya takımı, Berger'in görüşünü destekliyor.

"Ferrari en iyilerini bulmalı"

Emekli Ferrari pilotu Berger, Motor Sport Magazine'e yaptığı açıklamada "Formula 1 günümüzde çok karmaşık ve üst seviyede. Milliyeti fark etmeden dünyanın en iyisini bulup çalıştırmalısınız. Böylelikle şampiyonluk İtalya'ya ulaşır" dedi.

Scuderia Ferrari takım patronu Mattia Binotto ise Sky Italia'ya verdiği demeçte gelecek sezon yeni bir motorla, bu yılı telafi edebileceklerini ifade etti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

 

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler