Fenerbahçe'de Berisha siftahı Kasımpaşa'ya yaptı

03.10.2021 - 16:22 | Son Güncellenme: 03.10.2021 - 19:01

Süper Lig'de Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında Mergim Berisha'nın golüyle 1-0 öne geçti. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi ilk kez ağları havalandırdı.

Fenerbahçe'de Berisha siftahı Kasımpaşa'ya yaptı

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin sezon öncesi kadrosuna kattığı futbolculardan Mergim Berisha şanssızlığını Kasımpaşa maçında kırdı. Sarı-lacivertliler, Ülker Stadı'ndaki maçın 16. dakikasında Berisha ile 1-0 üstünlüğü yakaladı.   

Asist Diego Rossi'den

Diego Rossi'nin pasında Berisha, ceza sahasının hemen önünden vuruşunu gerçekleştirdi. Top savunmadan sekerek kontrpiyede kalan kaleci Ertuğrul Taşkıran'ı şaşırttı ve ağlara gitti.

Frankfurt'a attığı gol iptal oldu

Merdim Berisha böylece Fenerbahçe formasıyla 7. maçında ilk golünü kaydetti. Alman futbolcu, Eintracht Frankfurt ile oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde de topu ağlara göndermişti. Ancak Pelkas'ın kaleciden dönen penaltı vuruşunu tamamlayan Berisha, ceza sahasına erken girdiği için golü geçerli sayılmamıştı.

İlk golü attı moral buldu

Avusturya'nın Salzburg takımından transfer edilen 23 yaşındaki santrforun golle buluşarak moral bulması sarı-lacivertlileri mutlu etti. Fenerbahçe bonservisine 12 milyon Euro değer biçilen Merdim Berisha'dan çok şey bekliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler