Mergim Berisha da hayal kırıklığı yarattı

Akın Ungan
23.01.2022 - 13:27 | Son Güncellenme: 23.01.2022 - 16:06

Fenerbahçe'nin golcüsü Mergim Bersiha, toplam 20 maçta sadece 5 gol atarak hayal kırıklığı yarattı. Alman santrforun performası adeta 'Berishan haller, haller' dedirtiyor. İşte detaylar.

Mergim Berisha da hayal kırıklığı yarattı

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Ali Koç döneminde aradığı golcüye bir türlü ulaşamadı. Bu sezon tranfser edilen Mergim Berisha da beklentileri bir türlü karşılayamadı. Sarı lacivertli takımla Süper Lig'de 12 maça çıkan Arnavut kökenli Alman futbolcu sadece 3 kez fileleri havalandırabildi. Süper Lig'de 12 maçta 701 dakika alan golcü böylece maç başı 58 dakika sahada kaldı. Berisha, bu sürede 3 gol ve 2 de asist yapabildi.

Tablo 'Berishan haller, haller'

Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi'ndeyse 6 maçta forma giyen Bersiha, 2 gol atıp 1 de asist yaptı. Avrupa Ligi'nde 370 dakika sahada kalan oyuncunun maç başı ortlama süresi 62 dakika olarak kayıtlara geçti. Lig ve Avrupa tüm performansı bir arada değerlendirildiğinde Berisha, 18 maçta 5 gol ve 3 asistlik katkı yapabildi. Bu maçlarda 1071 dakika sahada kalan oyuncun tüm maçlara göre ortalama süresiyse 59 buçuk dakika oldu. Mergim Berisha'nın bugüne kadarki performansına bakınca 'Berishan haller haller' demek mümkün, oluşan tabloya!

En golcüler Mesut Özil ve Serdar Dursun

Süper Lig'de geride kalan 23 haftada Fenerbahçe 36 gol atabildi. Ve bunların sadece 3'ü santrfor Berisha'da geldi. Sarı lacivertli takımın en golcü isimleriyse 7'şer gol kaydeden Mesut Özil ile Serdar Dursun oldu. İşte bu sezon ligde gol atan Fenerbahçeli futbolcular:

Fenerbahçe'de kimler gol attı?

Futbolcunun Adı Atılan Gol Sayısı
Mesut Özil 7
Serdar Dursun 7
Miha Zajc 4
Mergim Berisha 3
Enner Valencia 3
İrfan Can Kahveci 2
Diego Rossi 2
Filip Novak 2
Ferdi Kadıoğlu 2
Bright Osayi-Samuel 1
Luiz Gustavo 1
Miguel Crespo 1
Senin için hazırladığımız haberler