Fenerbahçeli Berisha'nın kız arkadaşı o yoruma çok sinirlendi! Siz erkekler...

24.12.2021 - 14:24 | Son Güncellenme: 24.12.2021 - 16:29

Fenerbahçe'de Mergim Berisha sakatlığı nedeniyle Fatih Karagümrük maçında forma giyemezken, sosyal medyadan gelen bir yorum Alman futbolcunun kız arkadaşını kızdırdı.

Fenerbahçeli Berisha'nın kız arkadaşı o yoruma çok sinirlendi! Siz erkekler...

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalırken, son haftaların formda futbolcusu Mergim Berisha adele sakatlığı nedeniyle bu karşılaşmada takımdaki yerini alamamıştı.

Sevgilisinin paylaştığı fotoğraf gündem oldu

Berisha'nın sakatlığı sonrası bir fotoğraf gündeme geldi. Alman oyuncunun sevgilisi Vesa Vllasaliu, Instagram hesabından Berisha'nın kendisini havaya kaldırırken çekilmiş bir fotoğraf paylaşmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de ilk ayrılık, bileti kesildi! Sezon başı gelmişti ama...
Habere Git

Taraftarlardan sakatlık iması

Sarı-lacivertli taraftarlar, Berisha'nın bu poz esnasında sakatlığını iddia ederek, Vesa Vllasaliu'nun gönderisine birçok yorum attı.

Yapılan yorumlar Vesa'yı kızdırdı

Vesa Vllasaliu ise sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak adeta isyan etti. Berisha'nın sakatlığı sonrası kendisine gelen yorumlara tepki gösteren Vesa Vllasaliu, "Kimseye saygınız yok. Özellikle siz erkekler! Boyum 1.83. Kilom 66 ve siz bana şişman olduğumu mu söylüyorsunuz? Berisha'ya ben mi zarar veriyorum? Allah hepinizin yardımcısı olsun." şeklinde paylaşımda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler