Berkan Geçen Sezonu Solladı | Galatasaray Haberleri

İsa Kethüda
04.03.2022 - 11:54 | Son Güncellenme: 04.03.2022 - 12:56

Galatasaray'ın yaz döneminde kadrosuna kattığı Berkan Kutlu, henüz sezonun ortasında geçen sene saha içinde aldığı sürenin üzerine çıktı. İşte detaylar.

Berkan Geçen Sezonu Solladı | Galatasaray Haberleri

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Son iki maçını galibiyetle tamamlayıp üzerindeki kara bulutları bir nebze olsun dağıtan Galatasaray'da hedef seri yakalamak. 

Berkan Kutlu form tuttu

Yarın Konyaspor deplasmanına konuk olacak Cimbom, önce bu maçı kazanıp sonrasında olumlu gidişatını sürdürmek istiyor. Sarı-kırmızılı takımda uzun aranın ardından Çaykur Rizespor karşılaşmasından takdir toplayan Berkan Kutlu, yeniden form durumunu yükseltmeye başladı. 

Torrent, Berkan'dan memnun

Teknik direktör Domenec Torrent, Berkan'dan çok daha fazla verim almak istiyor. İspanyol hoca, 24 yaşındaki futbolcunun fizik, tempo kalitesinden ve rakibe karşı yaptığı baskıdan çok memnun. 

Torrent, Berkan'ın topla da hızlı, çabuk ve üretken olması için çalışmalar yaptırıyor. 

Kerem'den sonra o geliyor

Galatasaray'da Berkan Kutlu, şu ana kadar olan bölümde Kerem Aktürkoğlu'ndan sonra takımda en çok süre alan futbolcu oldu. 35 maç oynayan 2852 dakika süre alan Berkan, şimdiden geçen sezon Alanyaspor'da ulaştığı dakikayı geride bıraktı. 

İlgini Çekebilir
G.Saray, Kerem'in bonservisini belirledi! İşte yerine gelecek isim...
Habere Git

1998 doğumlu futbolcu Alanyaspor'da 2753 dakika oynamıştı. Berkan, Galatasaray formasıyla henüz gol atamazken, 2 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Gökay Güney'in son görüntüsü şaşırttı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler