Galatasaraylı Berkan Kutlu ile Gomis ''Obeziteye Gol Atıyoruz" etkinliğine katıldı

Ali Bozkurt
10.05.2022 - 20:11 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 20:22

Galatasaray'ın oyuncunları Berkan Kutlu ile Bafetimbi Gomis, "Obeziteye Gol Atıyoruz" etkinliğine katıldı. Berkan Kutlu, etkinlik sonrası açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Galatasaraylı Berkan Kutlu ile Gomis ''Obeziteye Gol Atıyoruz" etkinliğine katıldı

AJANSSPOR HABER

Galatasaraylı futbolcular Berkan Kutlu ve Bafetimbi Gomis, 'Obeziteye Gol Atıyoruz' etkinliğinde çocuklarla bir araya gelerek, obezitenin tehlikelerine dikkat çekti. Berkan Kutlu ile Gomis, etkinlik sonrasında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

''Farkındalık oluşturabilirsek ne mutlu bize''

Obezitede ilk sıralarda yer aldığımızı söyleyen Berkan Kutlu, "Obezitede ilk sıralarda yer aldığımızı bilmiyordum. Bunu değiştirmenin bizim elimizde olduğunun farkında olmamız lazım. Ne kadar ses getirebilirsek, ne kadar farkındalık oluşturabilirsek ne mutlu bize. Umarı bu organizasyon da farkındalığa sebep olur." yorumlarında bulundu.

 

''Bu sezonu unutmak istiyoruz"

Galatasaray'ın kötü sezon geçirdiğini ifade eden Berkan Kutlu, "Biz kötü bir sezon geçirdik, sezon devam ediyor, en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Önce bu sezon bitsin, sonra gereken planlamayı kulübümüz yapacaktır diye düşünüyorum. Biz sonuna kadar her şeyimizi vermeye devam edeceğiz." dedi.

''Yemeklere dikkat etmeleri gerekiyor''

Berkan Kutlu ile birlikte etkinliğe katılan Gomis,  "Türkiye'nin obezitede bu seviyede olduğunu bilmiyordum. Türk mutfağı çok güzel ve obeziteye davetiye çıkarıyor. Geleceğin futbolcular, basketbolcuları olacak çocukların yemesine çok dikkat etmesi gerekiyor. Türkiye'nin obezite savaşında yardımcı olmak istiyorum."  ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler