Galatasaray, Berkan Kutlu'yu Genoa'ya kiraladı! İşte transferin maliyeti

İsa Kethüda
31.08.2023 - 23:19 | Son Güncellenme: 31.08.2023 - 23:24

Transfer haberleri... Galatasaray, Berkan Kutlu'yu İtalya Ligi takımlarından Genoa'ya kiraladığını açıkladı. İşte milli futbolcunun maliyeti ve daha fazlası.

Galatasaray, Berkan Kutlu'yu Genoa'ya kiraladı! İşte transferin maliyeti

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Berkan Kutlu'nun İtalya Serie A Ligi takımlarından Genoa'ya kiralandığını açıkladı.

Berkan Kutlu, Genoa'ya kiralandı

Sarı-kırmızılıların transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Berkan İsmail Kutlu’nun 2023-2024 sezonu için satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Genoa Cricket And Football Club S.P.A. ile anlaşmaya varılmıştır. 

Genoa, Berkan Kutlu için 250 bin Euro ödeyecek

Yapılan anlaşmaya göre Genoa Cricket And Football Club S.P.A., şirketimize 250.000 Euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Futbolcunun satın alma opsiyon bedeli 5.000.000 Euro'dur" denildi.

Berkan veda etti

Berkan Kutlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Galatasaray'a veda etti.

"Mamba sizi seviyor"

Milli futbolcu paylaşımında, "Aidiyetle bağlı olduğum kulübümden ayrılıyorum. Her zaman kalbimde olan camiamı gururlandırmak için hep yaptığım gibi sahada terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim. Destekleri için Erden abime, teknik ekibe ve taraftarlarımıza  çok teşekkürler. Mamba sizi seviyor" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray performansı

Sarı-Kırmızılı takıma 29 Temmuz 2021 tarihinde Alanyaspor'dan 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan merkez orta saha oyuncusu, çıktığı 84 maçta 1 gol ve 5 asist kaydetti.

25 yaşındaki yıldız oyuncunun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler