A Milli Takım'da Caner Erkin ve Berkan Kutlu, açıklamalarda bulundu

05.10.2021 - 17:01 | Son Güncellenme: 05.10.2021 - 18:42

Son dakika spor haberleri... Norveç ve Letonya maçları için kampta olan A Milli Futbol Takımı'nda Caner Erkin ve Berkan Kutlu açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım'da Caner Erkin ve Berkan Kutlu, açıklamalarda bulundu

AJANSSPOR - HABER

Dünya Kupası elemelerinde Norveç ve Letonya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nın Caner Erkin ve Berkan Kutlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

'Elimden gelen her şeyi milli takım için vermeye hazırım'

Yeniden milli takımda olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Caner Erkin, "Avrupa Şampiyonası'nda da olmak isterdim ama nasip değilmiş. Uzun senelerdir milli formayı terletiyorum, yeniden çağrıldığım için çok mutlu oldum'' dedi. Önlerindeki maçlardan bahseden tecrübeli oyuncu, ''Norveç'i yenecek kalitedeyiz. Yeneceğimize de inanıyorum. Şenol Hoca da çok değerliydi Kuntz Hoca da çok değerli. Elimden gelen her şeyi milli takım için vermeye hazırım'' ifadelerini kullandı. 

 

'Daha fazla çalıştım ve buraya geldim'

Berkan Kutlu da, "A Milli Takım'a katıldığım için çok mutluyum. Benim ve ailem için büyük gurur. Görevimizin farkındayız. Şenol Hoca döneminde de Milli Takım beklentim vardı ama üzülmedim. Daha fazla çalıştım ve buraya geldim. Önemli olan burada kalıcı olmak. Görevimizin farkındayız. Dört maçı en iyi şekilde oynayıp önümüze bakacağız." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler