Galatasaray'da Berkan Kutlu'ya 140 milyon TL'lik transfer teklifi

Salim Manav
27.11.2021 - 12:31 | Son Güncellenme: 27.11.2021 - 23:22

Galatasaray'ın sezon başında Alanyaspor'dan transfer ettiği milli futbolcu Berkan Kutlu'ya 10 milyon Euro'luk transfer teklifi geldi. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Berkan Kutlu'ya 140 milyon TL'lik transfer teklifi

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Avrupa'da şahlanışa geçen Galatasaray, UEFA Kupası'na yeniden gözünü dikti. Lazio, Marsilya ve Lokomotif Moskova'nın olduğu grupta ilk başta pek de şans verilmeyen Avrupa Fatihi, 5'inci maçlar sonunda 11 puan toplayarak zirveye oturdu. Şimdiden ocak yapılanması üzerinde yönetim ve teknik heyet istişarelerde bulunmaya başlanırken, önemli takviyelerle takımın kusursuz hale getirilmesi hedefleniyor. Cimbom'un bir yandan bazı yabancı isimlerle yolları ayırması bir yandan da nakit akışı için satış yapması gerekiyor.

Berkan sürprizi

Bu süreçte Galatasaray'ın yıldızı isimleri Marcao ve Kerem Aktürkoğlu birçok Avrupa devinin radarına girerken orta sahanın yükünü sırtlanan ve hemen hemen her maç 10 kilometrenin üzerinde mesafe kat ederek dikkatleri üzerine çeken Berkan Kutlu için de 10 milyon Euro'luk teklif Galatasaray'a ulaştı.
 

Yöneticiler kulüp ismini sır gibi saklarken, bu satış gerçekleştiği takdirde Galatasaray yaklaşık 140 milyon Lira'lık bir hareket alanı kazanmış olacak. Ancak takım yapısı için çok önemli olan Berkan'ın satışı için karar verilmesi hiç de kolay değil. Berkan Kutlu sezon başında 4 milyon Euro'ya transfer edilmişti.

20 maçta oynadı

23 yaşındaki merkez orta saha bu sezon sarı kırmızılı formayla 20 maçta görev alırken; 1 de asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler