Berkay Sefa, Hekimoğlu Trabzon FK'ya transfer oldu

24.08.2020 - 18:17 | Son Güncellenme: 24.08.2020 - 18:17

Hekimoğlu Trabzon FK son dakika haberleri... 2. Lig ekibi Hekimoğlu Trabzon FK, Trabzonspor'un genç oyuncusu Berkay Sefa'yı kadrosuna kattı. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

TFF 2. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon FK, Trabzonspor'un genç yıldızı Berkay Sefa Kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Sözleşme 3 yıl

Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz Trabzonspor’un genç yıldız adayı Berkay Sefa Kara ile sözleşme imzaladı. Yönetim Kurulu Üyemiz Serdar Boğoçlu’nun katıldığı imza töreninde 21 yaşındaki genç yıldız orta saha oyuncusu kendisini 3 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı" ifadelerine yer verildi. 

"Berkay Sefa’nın kalitesini hepimiz biliyoruz"

İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Boğoçlu, “Berkay Sefa’nın kalitesini hepimiz biliyoruz. Kendisini Trabzonspor’dan bonservisi ile kadromuza kattık. Trabzonspor bizim ağabeyimiz. Kendilerine bu transferde kolaylık sağladıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

"Şampiyonluk yaşamak için geldim"

Berkay Sefa Kara ise, “Hekimoğlu Trabzon hedefleri olan bir takım. Benim de hedeflerim var. Ben buraya şampiyonluk yaşamak için geldim. Takımıma elimden gelen katkıyı sağlayacağım” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler