Berke Özer: Büyük hatalar yapmak istemiyorum

30.12.2021 - 00:28 | Son Güncellenme: 30.12.2021 - 00:59

Afyonspor karşılaşmasının ardından konuşan Fenerbahçe kalecisi Berke Özer "Kahraman olmak değil büyük hatalar yapmamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Altay Bahadır'ın sakatlığının ardından kaleyi devralan Berke Özer Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Afyonspor maçının ardından konuştu. Berke Özer "Zorlu maçlar oldu. Dün de zor maçlar oynandı bugün de. Rakibimiz de, Türkiye'nin en büyük kulübüyle oynuyordu. Allah'a şükür geç de olsa kazandık, mutluyuz. Altay'ın sakatlığına çok üzüldük. Böyle durumlarda 2. kaleci hazır olmalı. Benim kendi açımdan bu kulübe layık olmaya çalıştım. Kahraman olmak değil büyük hatalar yapmamak, şu ana kadar da büyük hata yaptığımı düşünmüyorum. Ben bu süreçte çok keyif aldım, tabii bu süreçte sonuçlar pek iyi olmadı.

Ligi mutlu kapatmak istiyoruz

Biz her şeyin farkındayız oyuncular olarak. İçeride gerçekten sürekli konuşuyoruz, her maçtan önce kredimizin kalmadığını konuşuyoruz. Fenerbahçe her zaman şampiyonluk için vardır. Elimizden geldiğince her maçı kazanıp ligin sonunda mutlu bir şekilde kapatmak istiyoruz."

 

Senin için hazırladığımız haberler