Fenerbahçe transfer haberleri | Berke Özer, Standart Ligie ile görüşüyor

Orhan Gülek
15.02.2022 - 15:38 | Son Güncellenme: 15.02.2022 - 16:06

Geçtiğimiz yıl yüksek ücretle Genk'e satılmayan ve Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen Berke Özer, sezon sonunda bonservissiz şekilde Avrupa'ya transfer olabilir

Fenerbahçe transfer haberleri | Berke Özer, Standart Ligie ile görüşüyor

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR ÖZEL

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek genç kaleci Berke Özer, Belçika'dan gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Altay Bayındır sakatlandıktan sonra kaleye geçen ve yediği gollerle eleştirilen Berke, sarı lacivertli ekipte mutsuz. Bu durumu fırsat bilen Avrupa kulüpleri de harekete geçti.

Anderlecht ve Standart Ligie'den Berke Özer'e transfer kancası

Berke için 2019-21 yılları arasında Westerlo forması giydiği Belçika'da Anderlecht ve Standart Ligie kulüpleri, transfer görüşmelerine başladı. Gelen teklifleri değerlendirmeye alan 21 yaşındaki genç kaleci, sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli oyuncu ayrılığı sosyal medyadan duyurdu!
Habere Git

Fenerbahçe, Berke Özer'i 6 milyon Euro'ya satmadı iddiası

Öte yandan 2018 yılında Altınordu'dan 2.5 milyon euro bedelle Berke Özer'i kadrosuna katan Fenerbahçe, Berke Özer'i bedava bırakmak istemiyor. Çünkü Hollanda ekibi Genk'in geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye Berke için 6 milyon Euro'luk bir transfer teklifi sunduğu fakat sarı lacivertli yönetim tarafından reddedildiği iddia edilmişti.

Berke Özer'in performansı

Bu sezon Fenerbahçe'de 19 maçta forma giyen Berke, kalesinde 20 gol gördü. Ümit Milli Takım'ın da formasını giyen Berke Özer'in, Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 3.5 milyon avro.

Senin için hazırladığımız haberler