Berke Özer'e Talip Çıktı | Transfer Haberleri

21.03.2023 - 10:39 | Son Güncellenme: 21.03.2023 - 10:47

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Ümraniyespor'da kiralık olarak forma giyen kaleci Berke Özer'e talip çıktı. İşte genç kaleciye talip olan takım.

Berke Özer'e Talip Çıktı | Transfer Haberleri

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'dan Ümraniyespor'a kiralanan kaleci Berke Özer'e sürpriz bir takım talip oldu. İşte detaylar...

Skorer'de yer alan habere göre; Eyüpspor'a sezon başında dönmesi beklenen Berke Özer ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Rangers, Berke Özer'i kadrosuna katmak istiyor

İskoç basınından Ibrox Noise'un haberine göre; İskoçya ekibi Rangers, Berke Özer'i kadrosuna dahil etmek için harekete geçti.

İlgini Çekebilir
Flaş | FIFA, Galatasaray'a transfer yasağı getirdi!
Habere Git

Allan McGregor'ın yerine

Takımın tecrübeli file bekçisi Allan McGregor'ın 41 yaşına gelmesi nedeniyle kaleci rotasyonuna bir takviye yapmayı hedefleyen Rangers'ın Berke Özer'i düşündüğü vurgulandı.

Bilindiği üzere 22 yaşındaki kaleci, 12 Ocak 2023 tarihinde Portimonense takımından Eyüpspor'a transfer olmuştu. Genç kaleci daha sonra sezon sonuna kadar Ümraniyespor'a kiralandı.

2 milyon Euro

Berke Özer'in güncel piyasa değeri 2 milyon Euro. A takım düzeyinde henüz milli olamayan genç eldiven daha önce; Türkiye U15, Türkiye U16, Türkiye U17, Türkiye U18, Türkiye U19 ve Türkiye U21 Milli Takımı'nda forma giydi.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe, derbi öncesi yıldız oyuncu için harekete geçti!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler