Berlin'den Kruse için yeni açıklama: "Yaptığı şey..."

19.10.2020 - 11:43 | Son Güncellenme: 19.10.2020 - 12:29

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Max Kruse, Union Berlin'de de tartışılıyor. Maç öncesi bir nargile barda gece yarılarına kadar sosyal mesafe olmadan oyun oynayan Kruse, ceza alacak mı?

Berlin'den Kruse için yeni açıklama: "Yaptığı şey..."

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan ve FIFA'lık olan Max Kruse, kariyerine Union Berlin'de devam ediyor. Futbolcu, sosyal medyadan paylaştığı videolarla gündem olurken, kulüp yönetiminden Max Kruse ile ilgili bir açıklama geldi. Kruse, kuralları çiğnedi mi? Detaylar haberde...

Kruse'nin, Schalke maçı performansı vasat

Max Kruse, Schalke ile 1-1 oynadıkları maçta 77 dakika forma giydi ve göze çarpan bir futbol ortaya koyamadı. Almanlar, Kruse'nin performansının vasatı aşamadığını yazarken genel müdür Oliver Ruhnert, Schalke maçı sonrasında Kruse'ye gelen eleştirileri yanıtladı.

Gece yarılarına kadar oyun oynadı

Nargile barda sosyal mesafeye dikkat etmeden gece yarılarına kadar oyun oynayan ve bunu video olarak da paylaşan Kruse için Ruhnert, "Berlin'de hangi kuralları çiğnedi? Dört kişiyle bir masaya oturdu. Orada izin verildiği şekilde yürürlükteki koronavirüs yönetmeliklerine uygun davrandı. Yasal hükümlerimize de aykırı bir şey yapmadı" dedi. 

"Kruse'nin yaptığı yasal çerçevede"

Ayrıca Ruhnert, "Bizler bu davranışını elbette istemiyoruz. Yanlış olduğunu düşünüyoruz ama yasal çerçevede olduğunu unutmamak gerek" ifadelerini kullandı. Ruhnert, Kruse'nin herhangi bir ceza da almayacağını düşünüyor. 

Takım arkadaşı eleştirdi

Bu arada Marvin Friedrich, takım arkadaşı Kruse'yi eleştirirken, "Bu Max Kruse'nin akıllıca bir davranışı değildi. Bunu kendisi zaten biliyor" dedi. 

Uzman bir isimden uyku önerisi: 7-8 saat...

'Uyku doktoru' olarak bilinen Michael Feld, Bild Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Üst düzey bir sporcunun uykuya ihtiyacı vardır ama onlar daha az uykuyla da başa çıkabilirler. 7-8 saatlik bir uyku mecburdur. Gece tüm idman beyinde tekrar yapılır, yenilenme gereklidir" demişti. 

Kruse'nin Fenerbahçe performansı

Max Kruse, Werder Bremen'de 36 maçta 12 gol 13 asistlik performans sergilemiş ve sonrasında Fenerbahçe ile 3 yıllık kontrat yapmıştı. 2.5 milyon Euro yıllık kazanacağı belirtilen Alman futbolcu, geçen sezon Fenerbahçe'de 23 maçta 7 gol 7 asist üretmiş ve sonrasında FIFA'lık olarak takımdan ayrılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler