Berna Gözbaşı: “Gece rahat uyuyabildiniz mi?”

15.02.2021 - 23:07 | Son Güncellenme: 15.02.2021 - 23:16

Kayserispor haberleri… Süper Lig’in 25. haftasında golsüz eşitlikle sonuçlanan HES Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü karşılaşmasında, Kayserispor’un golünün iptal edilmesine tepki gösteren HES Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabı üzerinden flaş bir paylaşım yaptı. İşte detaylar…

Berna Gözbaşı: “Gece rahat uyuyabildiniz mi?”

Süper Lig’in 25. haftasında HES Kablo Kayserispor ile MKE Ankaragücü’nü karşı karşıya getiren mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Sarı-Kırmızılıların attığı golün VAR tarafından iptal edilmesine, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’tan sonra bir tepki de Berna Gözbaşı’ndan geldi.

Kayseri Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bugün öğlen saatlerinde yaptığı açıklamada, “Adeta çifte standart uygulamalar yapılıyor. Hakem kararları bizleri rahatsız ve huzursuz ediyor. Biz dayanışma içerisinde hep birlikte sahip çıkarsak, takımımız da daha iyi noktalara taşınır. Bizi var iken yok saymaya çalışanlar da mahcup olur, VAR olarak gelmeye başlar.

Gönlümüzün arzu ettiği şekilde süreç devam etmeyebilir. Puan ve yer açısından daha yukarıyı arzu edebiliriz ama gözlemlediğimiz hakemlerimizin yaklaşımları, VAR denilen ‘herkese var, bize yok’ mantığındaki bakış açıları bizleri huzursuz etmeye, rahatsız etmeye başlıyor. Burada bir alın teri, bir emek, Kayseri’nin temsili var.

Kayseri’mizin bu hakkının korunması bağlamında çok değerli Federasyon başkanımızdan, MHK başkanımızdan Kayseri’nin göz ardı edilmemesi beklentisindeyiz.” ifadelerini kullanmıştı.

HES Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’da, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin bu paylaşımının üzerine, “Tüm otoriteler VAR’a gitmeden, iptal edilen net golümüz ve verilmeyen penaltımızı konuşurken, gece rahat uyuyabildiniz mi? Emek hırsızlığı sadece bizi bitirmez. Geçen sene düşürüldüğümüz maçta da VAR’da olan kişiyi ne sahada, ne de VAR’da Kayseri istemiyor. Artık yeter” şeklinde yazarak tepkisini dile getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler