Berna Gözbaşı hakemi eleştirdi, yöneticisi övdü!

13.03.2021 - 21:39 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 00:07

Kayserispor haberleri... Kayserispor'un sahasında Galatasaray'a 3-0 mağlup olduğu maçın ardından sarı-kırmızılı takımın başkanı Berna Gözbaşı ve yöneticisi Mustafa Tokgöz açıklamalarda bulundu. Berna Gözbaş'ı hakemlerin performansından memnun olmadığını dile getirirken, yönetici Mustafa Tokgöz ise hakemlerin kararlarının tartışılacak bir yanı olmadığını ifade etti. İşte detaylar...

Berna Gözbaşı hakemi eleştirdi, yöneticisi övdü!

AJANSSPOR-HABER

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sahalarında Galatasaray'a 3-0 kaybettikleri maç sonrası hakemlerin performansını eleştirdi. 

"Adalet isteyenleri tüm Türkiye gördü"

Maç sonu konuşan Gözbaşı, "Moralimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz.  Adalet isteyenleri tüm Türkiye gördü. Adaletlerini buldular. Daha fazla konuşmak istemiyorum, iyi akşamlar" dedi. 

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ise, hakemlerin kararlarının tartışılacak bir yanı olmadığını ifade ederek kulüp başkanı Berna Gözbaşı ile ters düştü.

"Hakemin çok tartışılacak bir yanı olmadığını düşünüyorum"

Tokgöz, "Penaltı pozisyonunun haklı olduğunu düşünüyorum. İkisi de birbirine benzer penaltılar. Penaltı kararları doğru. Hakemin çok tartışılacak bir yanı olmadığını düşünüyorum" şeklinde konuştu. 

"Sadece maçlarımızda verilen kararların bize raporunu iletiyorlar"

Tokgöz, “Bu maça ciddi şekilde inanarak çıktık ama bir türlü istediğimiz oyunu oynayamadık. 0-0’ken kaçırdığımız yüzde yüzlük karşı karşıya bir pozisyonumuz var. Devamında da bir gol yedik. Hakem olayına gelince sadece ve sadece benim görüşüm ve Kayserispor olarak eski hakemlerden oluşan bir tanesi de yabancı olmak üzere 6 kişilik bir hakem heyeti kurduk. Sadece maçlarımızda verilen kararların bize raporunu iletiyorlar.

"Bu maçta da raporumuz geldi"

Bu maçta da raporumuz geldi. Tartışılan bir kırmızı kart pozisyonu var ama hakem heyetimiz bunun asla kırmızı kart olmayacağını söyledi. Halis Özkahya’nın yönetimine de baktığımız zaman gördüğünü vermeye çalışan bir hakem olduğunu gördük. Bir yabancı hakemin çıkmayan toptan taç ve devamında da yediğimiz bir gol var ama bunu açıkçası hakemlere mal edemeyiz. Biz oynayamadık, yenildik. Galatasaray’ı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

"Kayserispor'da herkesin görüşü çok değerlidir"

Öte yandan Berna Gözbaşı, karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Paylaşımda, "Kayserispor'da herkesin görüşü çok değerlidir. Biz moralimizi bozmuyor, yolumuza devam ediyor, geleceğe güvenle bakıyoruz. Böyle coşkulu, istekli futbolcularımız oldukça bizim sahada kazanacağımız çook maç var" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler