Berna Gözbaşı konuştu: "Kızımın yaşadığı travma..."

20.10.2020 - 09:26 | Son Güncellenme: 20.10.2020 - 09:32

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Sivasspor maçında yaşananlarla ilgili konuştu. Loca saldırısı için neler söyledi? Saldırıda neler yaşandı? Berna Gözbaşı konuştu...

Berna Gözbaşı konuştu: "Kızımın yaşadığı travma..."

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Süper Lig'in 5. haftasında oynadıkları ve 3-1 kaybettikleri Sivasspor maçında locasına yapılan saldırıyla ilgili konuştu. Gözbaşı, saldırı hakkında neler dedi? Detaylar haberde...

Berna Gözbaşı yaşananlardan ötürü çok üzgün

Sivasspor maçında yapılan loca saldırısında Berna Gözbaşı ve ailesi travmatik anlar yaşadı. Berna Gözbaşı, yaşanan olaylardan ötürü çok üzgün.

"Kızımın yaşadığı travmayı anlatamam"

Hürriyet'te yer yer alan habere göre; Berna Gözbaşı, "Ülke futboluna bir şeyler katmak için çabalıyoruz ama yönetimlerden vs beslenen taraftarların saldırısına anlam veremiyorum. Çok üzgünüm. Aile fertlerimin bulunduğu locaya saldırı kamuoyunun malumu. Kızımın yaşadığı travmayı anlatamam. Yaşanan olayı koca camialara mal edemeyiz. Ama birbirimize sahip çıkmalıyız. Futbolumuz bu olayları hak etmiyor" dedi.

Locada kimler vardı?

Cezası sebebiyle statta bulunmayan Berna Gözbaşı'nın, kardeşi Ozan Gölbaşı ile 16 yaşındaki kızı maçı locada izleyenler arasındaydı. Maçın 80. dakikasında yan locada bulunan Kayserispor taraftarı Okan Usanmaz ile Ozan Gözbaşı arasında tartışma yaşandı.

Berna Gözbaşı'nın kardeşinin burnu kırıldı

Usanmaz, bulunduğu yerde Gözbaşı ailesinin locasına geçerken burada Ozan Gözbaşı’nı darp etti. Saldırı nedeniyle Gözbaşı’nın burnu kırılırken Berna Gözbaşı’nın kızı yaşanan arbedede baygınlık geçirdi.

Saldırıyı yapan kişiye ne oldu?

Berna Gözbaşı'nın locasındakilere saldırdığı belirtilen Okan Usanmaz önce emniyete ardından da nöbetçi savcılığa gönderilirken tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kulüpler Birliği'nden Berna Gözbaşı açıklaması

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'ya ve ailesine geçmiş olsun mesajları birçok kulüp tarafından yayınlanırken, Kulüpler Birliği de bir açıklama yaptı. Kulüpler Birliği, yaşanan olayın takipçisi olacaklarını bildirdi.

Senin için hazırladığımız haberler