Berna Gözbaşı'dan küme düşme ve Mensah açıklaması

28.07.2020 - 18:13 | Son Güncellenme: 28.07.2020 - 18:13

Son dakika Kayserispor haberleri.. TFF Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Kulüpler Birliği toplantısının ardından ne söyledi? Gözbaşı, küme düşme ve Bernard Mensah hakkında ne dedi? İşte detaylar...

Berna Gözbaşı'dan küme düşme ve Mensah açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Gözbaşı, küme düşme ve Bernard Mensah transfer iddialarına da yanıt verdi.

 

"Beni çok duygulandırdı"

Berna Gözbaşı, tüm kulüplerin üzerinde anlaştığı küme düşmenin olmaması yönündeki tavsiye kararı için , "Tüm kulüplerin küme düşmeme olması için tavsiye kararında bulunması, beni çok duygulandırdı" dedi.

 

"Kapris yapma hakkımı kullandım"

Toplantıyı terk etmesiyle gelen soruya gülerek cevap veren Gözbaşı, "Tek kadın başkanı olarak naz ve kapris yapma hakkını kullandım. Sorun yok" diye konuştu.

 

"Bir Mensah'ımız var, istemeyen takım yok"

Transferin gözde ismi Bernard Mensah ile ilgili de konuşan Kayserispor Başkanı, "Bir Mensah'ımız var, istemeyen takım yok. Ben de görüyorum orayla anlaşıldı, burayla anlaşıldı. Şu anda bir anlaşma yok, zaten olsa ben açıklarım" ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler