Bernad Mensah Galatasaray'da!

04.08.2020 - 16:15 | Son Güncellenme: 04.08.2020 - 16:44

Galatasaray'ın transfer listesine aldığı Bernard Mensah konusunda mutlu sona ulaştığı iddia edildi. Galatasaray, Mensah ile anlaştı mı? Mensah'ın bütçesi hangi futbolcudan gelecek?

Bernad Mensah Galatasaray'da!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılılarla ilgili bir transfer iddiası Gana'dan geldi. Galatasaray, Bernard Mensah ile görüştü mü? Transfer sonuçlandı mı? Detaylar haberimizde...

Galatasaray, Mensah ile anlaşmaya vardı

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'ın Bernard Mensah ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. 

İddia, Gana basınından geldi

Ghana Soccer'ın haberine göre; Galatasaray Maicon'un satışı sonrasında Kayserispor ile Mensah konusunda el sıkıştı. 

Mensah, daha önce Beşiktaş'ın da transfer gündemine gelmişti

Daha önce Beşiktaş'ın da transfer gündemine gelen Mensah için Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, "İstanbul takımlarından transfer teklifi aldık" ifadelerini kullanmıştı.

Mensah, Kayserispor'da kaç maçta oynadı?

26 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Mensah, geride bıraktığımız sezonda 26 maçta 2218 dakika süre aldı ve 5 gol 8 asistlik performans ortaya koydu. 

Hangi mevkilerde oynayabiliyor?

1.80 boyundaki Mensah, on numara pozisyonunun dışında merkez orta saha ve sağ kanatta da görev yapabiliyor. 

Mensah'ın oynadığı takımlar

Futbolcunun Kayserispor ile olan sözleşmesi normalde 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecekti. Mensah daha önce Kasımpaşa, Vitoria Guimares ve Getafe takımlarında da oynamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler