Bernardo Silva: "Kolay bir maç olmadı"

22.06.2024 - 21:29 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 21:38

EURO 2024 F Grubu ikinci maçında Türkiye, Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Maç sonu Volkan Demirel değerlendirmelerde bulundu. Karşılaşmanın oyuncusu seçilen Bernardo Silva, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Bernardo Silva: "Kolay bir maç olmadı"

AJANSSPOR-HABER

EURO 2024 F grubu ikinci maçında A Milli Takım, Portekiz ile Dortmund'da karşı karşıya geldi. Mücadelede goller Bruno Fernandes, Bernardo Silva ve Samet Akaydın (kk) geldi.

Maç sonu Bernardo Silva değerlendirmelerde bulundu.

"Doğru yolda gidiyoruz"

Silva, şu ifadeleri kullandı: "İyi bir maç oldu. İyi oynadık. Çok sağlam başladık aslında. Pozisyon bulan ve bize zorluk çıkaran takıma karşı iyi oynadık. Hatırlıyorum, maçın başında Türkiye'nin pozisyonları vardı. 2'inci gol Türkiye'nin defansından kaynaklıydı. 3-0 kazandık. Ancak gol de yiyebilirdik. Çok kolay bir maç olmadı ama iyi oynadık. 3 puandan mutluyuz, birinci olarak gruptan çıktık. Şampiyonluğa odaklandık. Farklı takımlar her zaman mukayese etmek zordur. 6 puandan mutluyuz. Ama hedefimize ulaşmak için uzun bir yol var. Doğru yolda gidiyoruz"

"Bruno'ya attığı pas çok daha garantiydi"

Ronaldo'nun Bruno Fernandes'e yaptığı asist hakkında Bernardo Silva, "Doğru kararı aldı. Evet, kaleye vurabilirdi. Ama Bruno'ya attığı pas çok daha garantiydi." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler