Fulham Kalecisi Bernd Leno Arsenal'den Ayrılık Sürecine Dair Konuştu

Ali Bozkurt
07.09.2022 - 17:38 | Son Güncellenme: 07.09.2022 - 17:42

Yaz transfer döneminde Arsenal'den Fulham'a transfer olan Bernd Leno, eski kulübüne adeta ateş püskürdü. Neler söyledi, detaylar haberimizde...

 Fulham Kalecisi Bernd Leno Arsenal'den Ayrılık Sürecine Dair Konuştu

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezon Arsenal'de Aaron Ramsdale'in ardında ikinci kaleci pozisyonuna düşen Bernd Leno bu yaz transfer döneminde Fulham'a transfer oldu. 30 yaşındaki kaleci ayrılık süreci hakkında Alman gazetesi Bild'e konuştu. 

Performans ve kaliteye bakmadıklarını anladım

Alman kaleci Bild gazetesine yaptığı açıklamalarda şunları ifade etti: " Yedek kalmamın performans veya kaliteyle bir alakası olmadığını fark ettiğimde burdan ayrılmak zorunda olduğumu anladım. Hazırlık döneminde bunun performansla ilgili değil tamamen kulübün siyasetiyle ilgili olduğunu gördüm ve kendime şunu söyledim: Buradan gitmeliyim.''

Arsenal'de düzgün antrenman yapamadım

 Arsenal'le düzgün antrenman yapamadığını söyleyen Leno sözlerine şunları ekledi: "En önemli şey yeniden ritim bulmak. Özellikle Arsenal'de hiçbir hazırlık ve düzgün antrenman yapamadıktan sonra. Alman milli takımına dönmek tamamen benim elimde."

İlgini Çekebilir
Arsenal'i Şeytan çarptı!
Habere Git

4 maçta 7 gol yedi

Bu sezon Fulham ile çıktığı 4 maçta 7 gol yiyen Alman kaleci kariyerinde 528 maça çıktı. 528 maçta 629 gol yiyen Leno 166 maçta kalesini gole kapattı. Almanya Milli Takımı'nda çıktığı 9 maçta 10 gol yiyen kaleci 3 maçta kalesini gole kapattı. Tecrübeli file bekçisinin Fulham'la 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler