Altı maça kar engeli!

08.02.2020 - 18:00 | Son Güncellenme: 08.02.2020 - 18:00

Profesyonel liglerde tam üç karşılaşma yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Ülke genelinde etkili olan yoğun kar yağışında profesyonel liglerde bazı maçların yarıda kalması ve ertelenmesine neden oldu.

Giresunspor ile İstanbulspor’u karşı karşıya getiren 1. Lig mücadelesi yarıda kaldı. Maç 1-0 İstanbulspor’un üstünlüğü ile devam ederken hakem 34. dakikada yoğun kar yağışı nedeniyle karşılaşmayı tatil etti.

2. Lig Beyaz Grup’ta Hekimoğlu Trabzon ile Kırklarelispor arasında oynanması gerekn 22. Hafta da maçı da olumsuz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

3. Lig 1. Grup’ta Yomraspor ile Serik Belediyespor arasında oynanan ve saat 13:00’te başlayan maç 15. dakikada tatil edildi. Karşılaşma hava ve saha koşulları uygun olması durumunda yarın aynı saatte, yarıda kaldığı dakikadan itibaren devam edecek.

TFF 1. Lig’in 21. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olan Keçiörengücü, Erzurum ve çevre illere yapılacak uçuşların iptal olmasıyla birlikte akşam saatlerinde otobüsle maçın oynanacağı şehre hareket etti.

Sabah saatlerinde Erzurum’a gitmek için tesislerden yola çıkan Keçiörengücü kafilesi, Ankara Esenboğa Havalimanına geldiğinde saat 12.00’de olan uçuşun olumsuz hava koşulları sebebi ile iptal edildiğini öğrendi. Kulüp yetkililerinin uzun uğraşlar vererek çevre illere uçmak için verdiği çaba ise o illere yapılacak uçuşların da iptal olmasıyla birlikte sonuçsuz kaldı.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta bugün Fatsa İlçe Stadı’nda oynanması planlanan Fatsa Belediyespor-Kozanspor maçı kötü hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un TFF 3.Lig 3.Grup’un 22. haftasında Pazarspor ile deplasmanda oynayacağı müsabaka yoğun kar yağışı kaynaklı olumsuz saha koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Senin için hazırladığımız haberler