Beşikaşlılar'dan 'Rıdvan'ı gösterin' isyanı!

26.06.2020 - 23:40 | Son Güncellenme: 26.06.2020 - 23:40

Beşiktaş-İttifak Holding Konyaspor maçında yayıncı kuruluş Beinsports'u çekimleri siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

Beşikaşlılar'dan 'Rıdvan'ı gösterin' isyanı!

CEYHUN KUBURLU-AJANSSPOR ÖZEL

Beşikaşlı taraftalar, özellikle maçın ilk devresinde genç oyuncu Rıdvan Yılmaz'ın, topla buluştuğu anlarda doğru düzgün ekrana gelmemesine tepki gösterdi. Taraftarlar sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda yayıncıya 'Rıdvan' göster' diyerek, çağrıda bulundu.

Taraftarlar, yayıncının tribündeki 'karton taraftar' ve 'Bırakmam Seni' kampanyasının reklamını göstermek istemediğini ve bu yüzden de genç oyuncu Rıdvan Yılmaz'ın ekranda az göründüğünü yazdı. Bu bir yanıyla doğru ama eksik bir bilgiydi.

Toplam 5 kez gösteriyor

Evet, yayıncı kuruluş boş tribünlere asılan devasa her türlü reklamı kısıtlı şekilde ekrana getirme karaı aldı. Ancak bu tavır sadece Beşikaş maçına özel değil. Yayıncı, diğer maçlarda bu yayın politikasını yürütüyor.

Alınan karar gereği, boş tribünlerdeki reklamlar maç öncesi 1, ilk devre 2 ve ikinci devre de 2 kez olmak üzere toplam 5 kez gösterilecek. Bu uygulama nedeniyle de kameranın görüş açısındaki kanatta oynayan oyuncuların ekrana yansıması da sorunlu oldu.

Altyapıdan A takıma yükselen ve Sergen Yalçın'ın pandemi sonrası yeniden başlayan ligde Caner Erkin'i keserek forma verdiği Rıdvan Yılmaz'a özel bir dikkat gösterince yayıncının çekim açıları da fark edilir oldu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler